بررسیها حاکی از آن است که به رغم غنی کردن غلات با فولیک اسید همچنان بسیاری از زنان میزان کافی از این ویتامین را دریافت نمیکنند. طبق اعلام این مرکز تمامی زنان باید ویتامینهای حاوی فولیک اسید را مصرف کنند اما تنها یک سوم زنان این توصیه را رعایت میکنند.
پزشکان همچنین توصیه میکنند زنان میتوانند از مواد خوراکی طبیعی حاوی فولیک اسید همچون عدس، لوبیای سیاه، آب پرتقال و مواد خوراکی غنی شده با فولیک اسید از قبیل نان و پاستا مصرف کنند.
به نقل از ساینس دیلی، پزشکان همچنین به زنانی که در
بارداری پیشین خود نوزادان مبتلا به نارسایی مغزی و نخاعی مادرزادی به دنیا
آوردهاند توصیه میکنند در بارداری بعدی و حداقل چهار هفته پیش از باردار
شدن میزان بالایی فولیک اسید مصرف کنند و آن را تا سه ماهه نخست بارداری
ادامه دهند.
/ انتهای پیام