پرویز بیگی حبیب آبادی، شاعر و نگارنده کتاب «سرگذشت یادها» در گفتگو با
خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران گفت: من از سال 1358 تا به امروز افتخار آشنایی با مشفق کاشانی و شاگردی این شاعر مطرح کشورمان را داشتم.
وی افزود: من مسافرتها و جلسات متعددی را با مشفق کاشانی داشتم و در همه جلسات از نقل قولهای وی استفاده میکردم.
نویسنده کتاب «سرگذشت یادها» اظهار داشت: با شنیدن نقل قولهای استاد به فکر پیاده کردن خاطرات وی بر روی کاغذ سپید افتادم و پس از 3 سال تلاش و گذر از مراحل ضبط صدا، پیاده کردن خاطرات، ارائه آنها به مشفق کاشانی اصلاح نسخه اولیه موفق به چاپ و نشر کتاب «سرگذشت یادها» شدم.
بیگی حبیب آبادی ادامه داد: ذکر اسامی بیش از هزار نفر در کتاب «سرگذشت یادها» گواه حضور همیشگی مشفق کاشانی در محافل ادبی و حشر و نشر مداوم آن با شاعران پبشکسوت و جوان است.
وی تصریح کرد: در بخشهایی از صفحات کتاب «سرگذشت یادها» شاهد انعکاس دستخطهای اخوان ثالث، سهراب سپهری و جمالزاده در آینه خاطرات مشفق کاشانی هستیم.
این نویسنده افزود: از بخشهای دیگر کتاب «سرگذشت یادها» عکسهای مشفق کاشانی است و این کتاب چند حلقه مفقوده زبان و ادبیات فارسی را پیدا کرده است.
این نویسنده خاطر نشان کرد: مشفق کاشانی که در آخرین ملاقات خود با من، گفت اگر توانستید کتاب «سرگذشت یادها» را تجدید چاپ کنید در عرصه غزل متبحر و در عالم دوستی گشاده دست بود.
گفتنی است؛ مشفق کاشانی به قول برخی از دوستان و علاقمندان خود از نوادر روزگار به حساب میآید زیرا در سن 90 سالگی به راحتی غزل میسروده و با یادآوری خاطرات 3 دوره رضا شاهی، محمد رضا شاهی و انقلاب اسلامی به اثبات نبود فراموشی در وجود خود پرداخته است.
انتهای پیام/ رس