رئیس انستیتو دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:
رئیس انستیتو دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:
به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در همایش بسیج ملی کاهش مصرف نمک که صبح امروز در انستیتو تغذیه ایران برگزار شد، مجید حاجی فرجی رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: نمک، قند و روغن در صورت استفاده صحیح سه عنصر مفید هستند.
وی بیان کرد: استفاده نادرست از این عناصر باعث افزایش بیماریهای قلبی، عروقی و فشار خون میشود که 9.5 میلیون نفر به دلیل افزایش فشار خون جان خود را از دست میدهند بنابراین بهترین روش در پیشگیری از بیماریها، ذائقه سازی است.
رئیس انستیتو دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اظهار داشت: دادن غذاهای حاوی نمک به کودکان زیر یک سال که ذائقه آنها در حال شکل گیری است، اصلا توصیه نمیشود در ایران ۵۴ الی ۶۰ درصد نمک دریافتی از طریق غذا به دست میآید، همچنین آمار جهانی نشان میدهد با کاهش ۲ الی 2.5 گرم نمک روزانه میتوان حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد حوادث قلبی عروقی را کاهش داد.
دکتر حاجی فرجی در پایان گفت: کشور فنلاند با استفاده از برنامههای دو گانه کاهش نمک، چربی و کاهش شکر، چربی توانست طی ۳ دوره ۱۰ ساله مصرف نمک سالانه خود را به میزان ۱ گرم کاهش دهد.
انتهای پیام/