به گزارش گروه
استانهای باشگاه خبرنگاران،، جواد قاسمی در نشست تخصصی سرمایهگذاری گیاهان دارویی با اشاره به اینکه در صورت وجود برند میتوان بازارهای منطقه را جوابگو بود، اظهار کرد: ارائه محصولات به بازارهای جهانی مطالعه و شناخت بازارها را میخواهد.
وی خاطرنشان کرد: ایرانیان خارج از کشور که علاقمند به ایران هستند عنوان پتانسیلی است که باید از این سرمایهها استفاده کنیم.
مشاور ارشد قائم مقام وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، تصریح کرد: کانون ملی هماهنگی دانش و صنعت زرشک و زعفران در این استان وجود دارد که باید با این کانونها ارتباط برقرار کرده و از پتانسل آنها استفاده شود.
لزوم تاسیس مرکز توسعه فناوری گیاهان دارویی در خراسان جنوبی
مجید زنگویی، مشاور تجاریسازی مدیرکل دفتر برنامهریزی فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز تصریح کرد: در حوزه تجاری سازی در زمینه صادرات محصولات دانشبنیان حوزه بینالملل همکاری داریم به طوری که با کشور ترکیه مبادله تجاری در حوزه گیاهان دارویی داشته و در سال آینده نیز با کشور ارمنستان این مبادله را خواهیم داشت.
مشاور تجاریسازی مدیرکل دفتر برنامهریزی فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: باید یک مرکز سرمایهگذاری و توسعه فناوری گیاهان دارویی در خراسان جنوبی ایجاد شود تا به مبادلات این کالاها در استان کمک کند.
زنگویی یادآور شد: ارتباطات بین نهادهای مختلف را در خراسان جنوبی ضعیف بوده و باید به این موضوع در استان خراسان جنوبی با جدیت بیشتری توجه شود.
انتهای پیام/م