به گزارش
گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، عباس شعری مقدم معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با بیان این که هر سازمانی که در طول تاریخ با موفقیت دوام پیدا می کند برای کشورش یک ارزش به شمارمی آید، گفت: یک دهه پیش ما ٤٠ سالگی تاسیس شرکت ملی صنایع پترشیمی را جشن گرفتیم و قصد داریم پنجامین سالگرد تاسیس این شرکت را نیز ٢٩ دیماه امسال بار دیگر جشن بگیریم.
وی با بیان این که جشن چهلمین سالگرد با پنجاهمین سالگرد کاملامتفاوت اند، گفت: یک دهه پیش شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان عامل اصلی توسعه طرحهای پتروشیمی مطرح بود، اما امروز اجرای خصوصی سازی غیر اصولی ساختار این شرکت را بر هم زده است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی وظیفه کنونی این شرکت را در این صنعت ایجاد زمینه و زیر ساختهای لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی دانست و گفت: در ١٠ سال گذشته ساختار قدیمی این شرکت متحول شده است.
وی با اشاره به دعوت از بازنشستگان و کارکنان اثر بخش این شرکت در طول حیات شرکت ملی صنایع پتروشیمی به جشن پنجاهمین سالگرد پتروشیمی گفت: در این مراسم سفرای کشورهایی که در توسعه صنعت پتروشیمی نقش اساسی داشته اند، مسئولان بلند پایه از دولت و مجلس دعوت شده اند.
شعری مقدم با بیان این که مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، وزیر نفت، وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس کمیسیون انرژی مجلس و معاون اول رییس جمهوری در مراسم جشن پنجاهمین سالگرد صنعت پتروشیمی سخنرانی خواهند کرد، گفت: در این مراسم از مدیران عامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و برخی از بازنشستگان این صنعت تقدیر و تشکر خواهد شد.
وی با اشاره به ٥٠ سالگی صنعت پتروشیمی ، آینده این صنعت را روشن و امیدوار کننده برشمرد و گفت: پتروشیمی تنها شانس صنعت کشور ماست و باید به جای خامفروشی نفت، محصولات متنوع پتروشیمی را تولید کنیم که هم اشتغالزاست و هم ارزش افزوده بالایی را برای کشور ایجاد می کند.
شعری مقدم تاکید کرد که ابتدا باید بتوانیم از ٦٠ میلیون تن ظرفیت ایجاد شده در پتروشیمی نهایت استفاده را داشته باشیم و در ادامه گفت: هم اکنون ٤٠ میلیون تن از این ٦٠ میلیون تن مورد استفاده قرار گرفته و مابقی بدون استفاده مانده است.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی ادامه داد: پروژه های زیادی تعریف شده بود که برخی از آنها ٦٠ درصد به بالا پیشرفت داشتند و بسیاری از تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز خریداری شده و باید تلاش کنیم که همین پروژه های نیمه کاره مهم نظیر خط لوله غرب را تکمیل کنیم.
وی گفت: اگر تحریمهای اعمال شده از سوی غرب علیه کشورمان وبرخی اتفاقهای سالهای گذشته اتفاق نمی افتاد، ما هم اکنون به جای ٦٠ میلیون تن ظرفیت باید ١٢٠ میلیون تن ظرفیت می داشتیم.
انتهاي پيام/