به گزارش باشگاه خبرنگاران سنندج،جعفری با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر در کردستان 669 واحد مرغداری گوشتی با توان ظرفیت تولید سالانه 52 میلیون قطعه فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه مصرف داخلی گوشت مرغ استان 37 هزارو 500تن در سال است گفت: بیش از 27 هزار تن مازاد تولید به استانهای همجوار فرستاده میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان مصرف سرانه تولید گوشت مرغ در کردستان را 25 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: این میزان میبایست به 28 کیلوگرم میانگین سرانه کشوری برسد.
جعفری با اشاره به اینکه هم اکنون 7 کشتارگاه صنعتی با ظرفیت 16 هزار قطعه در ساعت در کردستان فعال است،گفت:هم اکنون 14 هزار نفر درصنعت مرغ گوشتی استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.
وی تعداد واحدهای مرغ تخم گذار در استان را 11 واحد با ظرفیت 465هزار قطعه در هر دوره اعلام کرد وافزود: هم اکنون یک واحد کارخانه جوجه کشی با ظرفیت 2 میلیون عدد تخم مرغ نطفه دار و با توان تولید 20 میلیون قطعه جوجه یکی روزه در سال فعال است.
جعفری همچنین به فعالیت 7 کارخانه اختصاصی خوراک طیور باظرفیت سالیانه 145هزار تن در استان اشاره کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان همچنین به وجود 4 واحد صنعتی پرورش شتر مرغ با ظرفیت 141 قطعه و 13 واحد نیمه صنعتی با ظرفیت 400 قطعه و دو واحد پرورش بوقلمون صنعتی با ظرفیت 4 هزار و 500 واحد پرورش بلدرچین با ظرفیت 14 هزار در استان اشاره کرد.
انتهای پیام/ش