مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران گفت: بیمارستان‌‌های موجود در سطح استان تهران به میزان 80درصد آمادگی لازم را برای مقابله با زلزله دارند و قابلیت ارائه خدمات بهتر به مجروحان زلزله را دارا هستند.

 به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمدتقی خسروانی مقدم در خصوص وضعیت ساختمان‌ بیمارستان‌‌های تامین اجتماعی از نظر مقاومت در برابر زلزله، اظهارکرد: با توجه به ارزیابی در سال 90 از میان یازده بیمارستان معیار ایمنی 6 بیمارستان در وضعیت c قرار دارد و پنج بیمارستان دیگر شرایط B قرار گرفته‌اند و با توجه به پیگیری‌های مستمر اداره کل درمان سازمان تامین اجتماعی برای  سه بیمارستان فیاض بخش ، کاشانی و هدایت در حال احداث سا‌ختمان‌های جدیدی هستیم که هم‌اکنون این فرآیند بر طبق آیین‌نامه‌های استاندارد در حال انجام است.
 
مدیرکل درمان استان تهران گفت: از نظر معیارهای ایمنی به لحاظ آسیب‌پذیری بیمارستان‌‌های استان تهران به سه گروه A،B و C تقسیم شده‌اند و پیرامون پیگیری‌های مستمر از سوی مدیریت بحران استان تهران و با هماهنگی سایر بخش‌ها و همچنین با نظر مساعد مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی برای پیشرفت برنامه عملیات در سال 93 مبلغ 80 میلیارد ریال برای بیمارستان‌های تابعه اداره کل استان تهران لحاظ شد و هم‌‌اکنون در حال پیشرفت است.
 
وی با اعلام اینکه احداث بیمارستان جدید کاشانی که در مراحل پایانی قرار دارد، ابراز داشت: ساخت بنای جدید بیمارستان فیاض بخش که 550 تختخوابی است نیز در حال انجام است ضمن آنکه‌ساخت بنای جدید بیمارستان هدایت در مرحله فونداسیون است لازم به ذکر است که ساخت این بیمارستان نیز بر اساس آیین‌نامه مقاوم‌سازی است.

وی درخصوص استراتژی اداره کل درمان استان تهران برای ساخت بیمارستان‌‌ها نیز بیان داشت: با توجه به اینکه تمام مراکز درمانی واقع در شهر تهران دارای قدمت سازمانی و تأسیساتی طولانی است بر همین اساس هیأت مدیره سازمان تامین اجتماعی اقدام به مصوبه تخریب و نوسازی بیمارستان‌ها بر اساس آیین‌نامه‌های جدید کرده است که البته این امر در حال پیشروی است.
 
خسروانی مقدم در ادامه سخنان خود با بیان اینکه اداره کل درمان استان تهران از سال 81 اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی مدیریت بحران برای مقابله با زلزله کرده است، بیان داشت: از سال 86 تا 89 این اداره کل در راستای برپایی مانورهای دور میزی حرکت موثری را آغاز کرده است.
 
مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران یادآور شد: از سال 91 تاکنون نیز برنامه مدیریت بحران استان تهران به طور عملیاتی درآمده و بر همین اساس مانورهای تخلیه استراتژی در مراکز استان برگزار شده است.
 
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آمادگی بیمارستان‌های استان تهران برای مقابله با زلزله چه میزان است، ابراز داشت: بیمارستان‌‌های موجود در سطح استان تهران به میزان 80درصد آمادگی لازم را برای مقابله با زلزله دارند و همچنین قابلیت ارائه خدمات بهتر به مجروحان زلزله را داراهستند.
 
خسروانی مقدم درباره اینکه در مواقع بحران از ظرفیت کدام یک بیمارستان‌ها می‌توان استفاده کرد گفت: در این مواقع می‌توان از ظرفیت بیمارستان‌های شهریار، 15 خردارد و پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی لبافی نژاد استفاده کرد .

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران هچنین اشاره به نقاط قوت و ضعف بیمارستان‌های استان تهران در مواقع بحران کرد و بیان داشت:  ظرفیت بالای مراکز درمانی، استفاده همزمان از چند متخصص مربوطه، ایمن‌سازی بیمارستان‌‌ها و همچنین امکانات برای خروج اضطراری از جمله نقاط قوت و نداشتن فضای کافی در برخی از مراکز برای اسکان اضطراری را از جمله نقاط ضعف بیمارستان‌های استان تهران در مواقع بحران است.

خسروانی مقدم یادآور شد: برای اجرای برنامه عمل هسته مرکزی مدیریت بحران برای برطرف کردن آسیب‌پذیری بیمارستان‌ها 50درصد کل اعتبارات سازمان تامین اجتماعی تخصیص یافته است و 50درصد باقیمانده تا پایان سال تخصیص می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وقوع زلزله در تهران و وجود جمعیت زیادی در این کلانشهر ، در مواقع بحران از جمله زلزله می‌توان نتایج فاجعه آمیزی را پیش‌بینی کرد و بر همین اساس مراکز درمانی در تمام شرایط به خصوص مواقع بحران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و در این زمینه اقدامات موثر برای ادامه دار بودن تاسیسات و شریان‌های اصلی بیمارستان‌ها برای جلوگیری از بروز هرگونه خللی در امر خدمت رسانی برای شهروندان صورت گرفته است.

انتهای پیام/ 
برچسب ها: بیمارستان ، بحران ، زلزله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار