یک روان‌شناس گفت: تقویت رفتارهای صادقانه، الگوبرداری، ترس از والدین، احساس حقارت و خود کم‌بینی از جمله علل دروغ‌گویی در کودکان است.

حسین ابراهیمی‌مقدم، روان‌شناس در گفت‌وگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: کودک دروغگو به علت رفتارهای دروغگویی مورد تقویت قرار می‌گیرد، زمانی دروغی را می‌گوید و به وسیله آن از یک حادثه رهایی پیدا می‌کند.
 
وی افزود: الگوبرداری کودکان از والدین می‌تواند در دروغگویی آن‌ها نقش بسزایی داشته باشد، در حقیقت اگر والدین کودک، دروغی را بگویند،‌ کودک تحت تأثیر آن‌ها قرار می‌گیرد.
 
وی در ادامه گفت: ترس از والدین از دیگر علل دروغگویی در کودکان است، کودک به علت ترس از والدین، واقعیت‌ها را نمی‌گوید و مورد تنبیه قرار می‌گیرد.
 
وی افزود: احساس حقارت و خود کم‌بینی از دیگر عوامل دروغگویی کودکان است، کودک برای رفع این احساس ناخوشایند به دروغگویی گرایش پیدا می‌کند.
 
وی در خاتمه به رفتارهای صادقانه در کودکان اشاره کرد و گفت: اگر رفتارهای صادقانه به جای رفتارهای دروغین در کودکان مورد تقویت قرار گیرد و والدین هم به عنوان یک الگوی مناسب به الگویی که مخالف با دروغگویی است، برای فرزندان خود باشند، این امر منجر به کاهش دروغ در کودکان می‌شود.

انتهای پیام/ 
برچسب ها: تقویت ، حقارت ، دروغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار