معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تأمین اجتماعی مطرح کرد:
معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تأمین اجتماعی مطرح کرد:
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، نجات امینی ،معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به نقش تامین اجتماعی در اقتصاد ملی گفت: اقتصاد مقاومتی مدیریت مخاطرات است از اینرو که هرگاه کشور با مخاطراتی مواجه شود، چگونه باید خود را در برابر آن قوی کند تا در مسیر پیشرفت با تزلزل مواجه نشود.
وی گفت: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی بر چهار محور گسترش عدالت اجتماعی، ارتقاء بهره وری و رشد پایدار اقتصادی، تعامل سازنده با اقتصاد بین الملل و کاهش آسیب پذیری از مخاطرات، تاکید ویژه دارد.
معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تامین اجتماعی همچنین مخاطرات سازمان تامین اجتماعی را به 5 گروه اقتصادی، اجتماعی، ماهیتی، سیاستی و بین المللی تقسیم بندی کرد و اظهار داشت: تعهدات بدون پشتوانه یکی از بزرگترین مخاطرات پیش روی سازمان است.
امینی از جمعیت سالمندی به عنوان مخاطرات ماهیتی پیش روی سازمان، اشاره کرد و افزود: عدم ایفای تعهدات از سوی دولت نیز می تواند به مخاطره جدی برای سازمان تبدیل شود و هم اکنون بالغ بر 90 هزار میلیارد تومان دولت به سازمان بدهکار است.
وی با بیان اینکه در بحث جمعیتی نیز هم اکنون با پدیده جدیدی روبه رو هستیم، اظهار داشت: طی چند سال گذشته ترکیب جمعیتی تحت پوشش سازمان به شدت تغییر کرده و به سوی بیمه شدگان یارانه ای رفته که باعث انباشت مطالبات سازمان از دولت شده است.
نجات امینی با اشاره به اینکه افزایش انتشارگازهای گلخانهای، بحران تامین آب و سوء مدیریت سالمندی جمعیت، از مخاطرات 10 سال آینده با بالاترین درجه احتمال وقوع و ورشکستگی سیستماتیک عمده مالی، بحران تامین آب، اشاعه سلاح های کشتار جمعی و عدم موفقیت در سازگارسازی با تغییر اقلیم، از مخاطرات10سال آینده با بالاترین درجه تاثیرگذاری وقوع است، افزود: سازمان تامین اجتماعی می تواند با ابزارهایی که در دست دارد این موضوعات را در فضای اقتصاد ملی به خوبی مدیریت نماید.
معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: نقش سازمان تأمین اجتماعی در اقتصاد ملی یک نقش راهبردی است و بخش درمان سازمان، به عنوان ویترین سازمان تامین اجتماعی است که ضمن ارائه خدمات، پتانسیل های زیادی دارد که می تواند به افزایش ثروت سازمان کمک نماید.
نجات امینی در پایان گفت: در راهبردهای جدید افزایش ثروت سازمان، باید این پتانسیلها، مورد توجه جدی قرار گیرد، مانند ایجاد هلدینگ های تخصصی درمان در مناطق مختلف کشور که می تواند ثروت جدیدی برای سازمان ایجاد کند.
انتهای پیام/