میوه فیسالیس (Physalis) ترکیبی از طعم میوه‌های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است و میوه بومی مناطق آمریکای جنوبی است که ترکیبی از طعم میوه های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس را دارد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران، میوه مدیرجهاد کشاورزی رامسر گفت: میوه «فیسالیس» با خواص دارویی استثنایی به صورت انبوه در شهرستان‌های تنکابن و رامسر تکثیر و تولید می‌شود.

هادی پادام افزود: فیسالیس منبع غنی و طبیعی از آنتی اکسیدان‌ها بوده و ویتامین های A، E، C، P و F را در خود دارد.
 
به گفته وی، این میوه بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال‌های آزاد که موجب بروز بیماری‌هایی چون سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و آلرژی می‌شود، حفاظت می‌کند.
 
وی تصریح کرد: اکنون بذرهای اصلاح شده این میوه مفید در تنکابن و رامسر در حال تکثیر است و در سال‌های آینده به تولید انبوه می‌رسد.
 
پادام خاطرنشان کرد: اکنون این میوه در سطح یک هکتار از اراضی کشور به صورت مکانیزه تولید می‌شود و به علت تولید کم آن، با قیمت گران به دست مصرف کننده می‌رسد.

مدیرجهاد کشاورزی رامسر همچنین گفت: با توجه به خواص بالای این میوه ضروری است به صورت همگانی استفاده شود. این میوه به صورت خودرو در استان‌های گیلان، مازندران، آذربایجان و گلستان یافت می‌شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر خواص دارویی فراوان این میوه، از برگ و ساقه های آن نیز به صورت دم نوش استفاده می‌کنند.
 
میوه فیسالیس (Physalis) ترکیبی از طعم میوه‌های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است و میوه بومی مناطق آمریکای جنوبی است که ترکیبی از طعم میوه‌های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس را دارد.
 
این میوه از رده گیاهان تک لپه‌ای و از رسته بادنجان سانان است که دلیل قرار گرفتن در لفاف کاغذی شکل فاقد هرگونه آلودگی و عوامل بیماری زا است و بدون نگهداری در یخچال بیش از ۱۰ روز ماندگاری دارد و در صورت نگهداری در یخچال حدود ۲ ماه مدت زمان ماندگاری این میوه نیز افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.