به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، در این نشست یک روزه که با حضور دکتر سید علی صدرالسادات دبیر هیأت مرکزی گزینش ، حجت الاسلام ثقفی معاون نظارت و ارزشیابی هیأت عالی گزینش ، دکتر علی حاجی خانی نماینده هیأت عالی گزینش در وزارت بهداشت ، مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش و مدیران هسته های گزینش دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد مسائل و موضوعات مختلف گزینش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر صدرالسادات دبیر هیأت مرکزی گزینش در این نشست با اشاره به اینکه گزینش افراد تنها اختصاص به کشور ما نداشته و یک موضوع فراگیر و بین المللی است گزینش افراد را شامل دو بخش عمومی و حرفه ای دانست و تأکید کرد که مسائل ارزشی از قبیل اخلاقی و سیاسی در حوزه عمومی بوده و تعهد و پایبندی به مسائل حرفه ای را از جمله موضوعات مورد توجه در گزینش ها است.
وی افزود: گزینش ها علاوه بر داشتن وظیفه عمومی و وظیفه اختصاصی همکاران گزینش گر باید در اجرای وظایف خود، محیط و فضای مراکز بهداشتی و درمانی را به خوبی شناخته و اشراف داشته باشند تا بتوانند تصمیمات درست و صحیح اتخاذ نمایند. دکتر صدرالسادات گفت: هنر یک گزینش گر موفق پیوند بین اجرای قوانین و مقررات گزینشی با شناخت فضای حرفه ای و مسائل بهداشتی درمانی است .
در ادامه نشست، از مدیران هسته های گزینش چهارمحال و بختیاری، آذربایجان غربی و ایلام که در ارزیابی سال 92 حائز رتبه های برتر شده اند و همچنین از دکتر سید مهدی حسینی(مدیر هسته گزینش استان گلستان) جانباز، ایثارگر و فرزند معزز شهید با اهداء جوایزی تقدیر و تشکر بعمل آمد.
براساس این گزارش حجت الاسلام ثقفی معاون نظارت و ارزشیابی هیأت عالی نیز در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز صدور فرمان حضرت امام (ره) در خصوص گزینش ، دقت نظر در امورات گزینشی و همچنین کیفی کردن امورات گزینشی را از موضوعات مهم ذکر کرد و تأکید کرد: کیفیت در بررسی ها را نباید فدای سرعت نمائیم .
وی در عین حال رعایت حقوق نظام از یک طرف و رعایت حق الناس در گزینش ها را یادآوری و تأکید کرد: در انجام بررسیها باید میزان، حال فعلی افراد باشد. وی بر نظارت دقیق مدیران بر کیفیت تحقیقات و مصاحبه های انجام شده و همچنین نظارت دقیق و جدی بر عملکرد نیروهای پاره وقت تاکید کرد.
در ادامه نشست دکتر حاجی خانی نماینده هیات عالی گزینش در وزارت بهداشت به آسیب شناسی کار گزینش ها پرداخت و تأکید کرد که عادی شدن کار در گزینش ها نباید موجب پایین آمدن حساسیت کار شود و آن را تحت شعاع قرار دهد . وی همچنین نظرات اعضاءدر سرنوشت افراد را موثر عنوان کرد و گفت: نظرات اعضای هسته های گزینش باید عادلانه و درست باشد و از هرگونه اظهار نظر غلط و سطحی اجتناب کرد . نماینده هیأت عالی گزینش تعامل با رئیس دانشگاه ، برگزاری جلسات مستمر با رئیس دانشگاه جهت اطلاع رسانی ، نظارت بر حضور موثر اعضاء و مشارکت فعال آنها در نظردهی پرونده ها، نظارت صحیح و درست بر همکاران با ابزار درست ، تقویت بنیه علمی مصاحبه گران و محققان نکاتی را یادآوری کرد.
در ادامه این نشست با طرح عمده مشکلات و پیشنهادات مدیران هسته های گزینش ، حاضرین در نشست به پاسخگویی سوالات مطرح شده پرداختند .
انتهای پیام/