براساس پژوهش‌های اخیر، اغلب موارد بوتولیسم مربوط به سنین ۱۵تا ۳۵ سال بوده و موارد این بیماری در بین زنان خانه‌دار نیز بالاست.

محمدمهدی رادفر متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی است که هزینه‌های جانی مالی قابل ملاحظه‌ای را موجب می‌شود. 

وی با بیان اینکه بوتولیسم در بین افراد جوان شیوع گسترده‌ای دارد، تأکید کرد: براساس پژوهش‌های اخیر، اغلب موارد بوتولیسم مربوط به سنین ۱۵تا ۳۵ سال بوده و موارد این بیماری در بین زنان خانه‌دار نیز بالاست.
 
رادفر گفت: مصرف کنسرو‌ ماهی و لوبیا، پنیر و کشک‌های محلی، ماهی شور، سوسیس، عسل، سبزی‌ها و کمپوت‌ها، نقش مهمی در بروز مسمومیت غذایی و بروز بوتولیسم دارد. 

وی یادآور شد: گیجی، خستگی، تاری دید، دوبینی و ضعف و بی‌حالی از مهم‌ترین علائم مرتبط با بوتولیسم است. 

رادفر خاطرنشان کرد: عامل بیماری بوتولیسم، باسیل گرم مثبت بی‌هوازی است که به طور عمده در نمونه‌های خاک و رسوبات دریایی یافت شد خاصیت سمیت بالای دارد. 




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار