ایرانی‌ها چند برابر بیشتر از سایر مردم دنیا از نمک استفاده می‌کنند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان همدان درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان گفت: استفاده از نمک درکشور در طول یک دهه رشد صعودی داشته است.

خدادی با بیان اینکه در گذشته نمک‌های تولید شده فاقد استاندارد و ید بوده‎‌اند،گفت: البته در طول این مدت تولید نمک های استاندارد و ید دار افزایش یافته است اما این به معنی مضرنبودن استفاده زیاد از نمک نیست و مردم همچنان باید به میزان مصرف نمک در غذا توجه داشته باشند.

وی تصریح کرد: همه کارخانجات تولید نمک در استان همدان و نمک های وارد شده از استان های دیگر دارای پروانه سلامت بوده و از استاندارد لازم برخوردار هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان همدان خاطرنشان کرد: برخی فروشدگان اقدام به فروش نمک‌های فله‌ای و سنگ نمک می‎‌کنند در حالی که استفاده از این نمک ها ممنوع و مضرات زیادی برای بدن دارد.

انتهای پیام/ش
برچسب ها: نمک ، همدان ، افزایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.