دبیر پنجمین جشنواره مردمی عمار گفت: در واقع عمار حرکتش یک ظرفیت انقلاب است که هر چه به آینده نزدیک می‌شود، منظور خود را بهتر می‌شناساند.

به گزارش خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران؛ مراسم افتتاحیه پنجمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار امروز در سینما فلسطین برگزار شد.
 
بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط حامد زمانی و پخش سرود جمهوری اسلامی، نادر طالب زاده دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار برای سخنرانی به روی جایگاه آمد.   
 
وی گفت: خدا را برای چنین شبی شکر می‌کنم، در واقع عمار حرکتش یک ظرفیت انقلابی است که هر چه که به آینده نزدیک می‌شود منظور خود را بهتر می‌شناساند.
 
وی افزود: عمار از بدو انقلاب حضور داشته و خلا آن در جامعه نیز احساس می‌شد که متواضعانه در صحنه حضور پیدا کرد.
 
طالب زاده تصریح کرد: اگر می‌خواهید عماریون را بشناسید می‌توانید آن‌ها را هر شب در شبکه چهار سیما مشاهده کنید و این روزهاست که با حرکت عمارگونه مشخص می‌شود جایگاه انقلاب اسلامی در جهان چیست.
 
وی در ادامه گفت: پس از بروز داعش در جهان، کشورهای بزرگ از جمله آمریکا و صهیونیسم که درگیر مشکلات داخلی کشورشان بودند از مهار آن عاجز ماندند و برای برطرف کردن آن متوسل به جمهوری اسلامی ایران شدند.   
 
طالب زاده اظهار داشت: عمار انعکاسی از حقیقت است، آگاهی مردم بسیار بالاست و به اندازه این میزان آگاهی ما هنرمند در کشورمان داریم که جذب آن‌ها برای عماریون مهم است.
 
دبیر پنجمین جشنواره مردمی عمار در ادامه گفت: عقبه عمار نخبگان جمهوری اسلامی ایران هستند که خوشبختانه این روزها رو به افزایش هستند که این امر برای ما بسیار مهم است.
 
طالب زاده اظهار داشت: باید از ظرفیت استان‌ها و شبکه‌های استانی به بهترین نحو احسن استفاده کرد؛ چند شب پیش که با شبکه خوزستان صحبت می‌کردم، متوجه شدم که این شبکه می‌تواند، شروعی برای استفاده از این ظرفیت‌ها باشد.
 
وی در ادامه گفت: باید شبکه های استانی را تقویت کنیم و باید به ظرفیت رسانه ای استان ها توجه شود چرا که جای این ظرفیت ها در این استان ها خالی است.
 
دبیر پنجمین جشنواره مردمی عمار  افزود: از این که هر شب به عنوان عضوی از عماریون بر روی آنتن می‌روم خوشحالم چرا که عمار حمایت از انقلاب اسلامی ایران است.
 
طالب زاده گفت: عمار باید بر روی صحنه می آمد ولی بعد از فتنه 88 حضور خود را اجباری دانست.
 
دبیر پنجمین جشنواره مردمی عمار اظهار داشت: باید تلاش کنیم انقلاب اسلامی ایران را به جهان معرفی کنیم ولی برای این که بگوییم که انقلاب اسلامی چه هست باید آن را تبیین کنیم و از ظرفیت های هنری نیز استفاده کنیم.   
 
وی بیان کرد: امروزه موفقیت عمار باعث شده که این جشنواره در خارج از کشور هم خواهان داشته باشد.   
 
دبیر پنجمین جشنواره مردمی عمار در پایان خاطر نشان کرد: آثار زیادی به این جشنواره فرستاده شده که نشانگر عمق انقلاب اسلامی است در انتهای این مراسم از خانواده شهدا تشکر می کنم.

برگزیدگان این دوره جشنواره فیلم عمار به شرح زیر معرفی شدند:

* برگزیدگان بخش مسابقه پوستر

هیئت داوران در بخش پوستر پس از اهدای لوح به طراح پوستر فیلم های «گاو خشمگین»، «روسری های رنگین» و «نورالدین پسر ایران»، فانوس جشنواره را به آقایان مهدی بادیه پیما برای طراحی پوستر فیلم های آن مرد خواب بود و چریکه بی دنگ و پویا رئیسی برای پوستر فیلم باباخون داد اهدا کرد.

* برگزیدگان بخش فیلم‌نامه بلند

لوح تقدیر بخش فیلم‌نامه بلند به سروش بهاری برای اثر «تجارت‌خانه شهر» اهدا شد.

فانوس جشنواره نیز به امیرعباس ربیعی برای فیلم نامه «امشب برای همه بهتر از هزار شب است» تقدیم شد.

همچنین در بخش طرح فیلم نامه لوح تقدیر جشنواره به سه اثر «چشم بند» نوشته سید سجاد قافله باشی، «هاجر» نوشته زهیر محمدی «کوله پشتی گمشده» نوشته محمدرضا پستک اهدا شد.

* برگزیدگان بخش فیلم‌نامه کوتاه

در بخش فیلم نامه کوتاه لوح تقدیر جشنواره به فیلم نامه های مادر نوشته محسن جهانی و چراغ خاموش نوشته راضیه بهرامی راد و فانوس جشنواره به آقای اضغر روح برای اثر آمیتاباچان اهدا شد.

* برگزیدگان بخش کلیپ و نماهنگ

فانوس جشنواره بخش نگاه ویژه به سه نماهنگ «پیر فرزانه» اثر ابوالفضل حاجیان با موضوع اقتصاد مقاومتی، نماهنگ «جرم پرواز» اثر پویا بابایی با موضوع ترور هواپیمای ایرباس و شهدای مظلوم آن، نماهنگ «حماسه نادر» اثر عبدالحسن رفیعی نژاد با موضوع تنها جنگ دریایی رویاروی با ناو متجاوز آمریکا در خلیج فارس اهدا شد.

هیأت داوران با بررسی 43 اثر بخش مسابقه نماهنگ، ضمن تقدیر از آثار «نجات»، «خیلی دور اما نزدیک»، «هم آواز طوفان»، «نفرین به جنگ»، «جنگ رسانه‌ای داعش»، «تسلیم هرگز»، «بغض 8 ساله»، «مادران گمنام» و «مجموعه تیزرهای کالای کشتار» این آثار را شایسته دریافت فانوس جشنواره معرفی کرد: نماهنگ «تسلیم هرگز» اثر علی سلطانی به دلیل خلاقیت در فرم فوتوکلیپ؛ نماهنگ «خیلی دور اما نزدیک» اثر علی حمزه، به دلیل ارائه اثری جذاب و امیدبخش از تلاش و سازندگی جهادی؛ نماهنگ «مادران گمنام» اثر سیدسجاد قافله باشی به دلیل فیلم‌نامه و دستاوردهای فنی متناسب با موسیقی و موضوع.

سید سجاد قافله باشی کارگردان نماهنگ مادران گمنام در سخنانی در خواستی را با مادران شهدا مطرح کرد و گفت: فرزندان شما روح حاکم بر کارهای ما هستند از آنها بخواهید ما را دعا کنند و یاری کنند و اجازه بدهند که ما در فضای انقلاب کار کنیم و تنفس کنیم و اجازه ندهند که از این فضا خارج شویم.

در پایان، هیأت داوران ضمن تشکر از کلیه هنرمندان راه یافته به این بخش، بهمن باقری را به عنوان جوان‌‌ترین و کم‌سن‌ترین کارگردان این بخش و سازنده نماهنگ «بغض 8 ساله» با فرم موشن‌ گرافیک، به عنوان استعداد درخشان این بخش معرفی کرده و او را شایسته تقدیر ویژه دانست.

نماهنگ پاسداشت «مسعود شجاعی طباطبائی» پخش شد.

* تقدیر از برگزیدگان بخش پژوهش، مقاله و نقدهای سینمایی

تقدیر از برگزیدگان بخش پژوهش، مقاله و نقدهای سینمایی با حضور نعمت الله سعیدی، سید حسین شهرستانی

طبق نظر هیات داوران، در بخش  نقد سینمایی آقایان آرین طاهری برای اثر « ساختار روایی در سینمای مقاومت: زبان، زیباشناسی و بلاغت»، علی عبدی برای اثر « پذیرایی ساده؛ روایت انفجار خشم روشنفکر ایرانی» و میلاد فلاح برای اثر «نقد هرمنوتیک نوین بر فیلم "نوح"» شایسته دریافت لوح تقدیر جشنواره دانست.

هیات داوران در بخش مقاله فانوس جشنواره را به آقایان علی عبدی برای اثر «جشنواره عمار و خاکریزهای فتح نشده انقلاب» و علی جعفری برای اثر «آسیب شناسی بازنمایی دفاع مقدس در سریال های تلویزیونی» اهدا نمود.

همچنین هیات داوران در بخش پژوهش فانوس جشنواره را به آقای محمد جواد کربلایی برای اثر «بررسی دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب درباره سینما؛ مطالعه موردی جشنواره مردمی فیلم عمار» اهدا نمود.

* تقدیر از برگزیدگان بخش تیزر

تقدیر از برگزیدگان بخش تیزر با حضور امیرمهدی پوروزیری، امیر ابیلی و مادر شهیدان ملکی.

هیأت داوران ضمن تقدیر از سازندگان تیزر فیلم های « زندگی شاید همین باشد» و «چی بپوشم»، لوح تقدیر این بخش را به آقای امیر حمیدی برای ساخت تیزر فیلم های «فرشتگان قصاب» و «گام های شیدایی» تقدیم کرد.

هیأت داوران فانوس جشنواره را در این بخش به آقای سیدمهدی کرباسی برای ساخت تیزر فیلم «فاکتور صوری» به دلیل معرفی درست فیلم در زمانی کوتاه و ایجاد جذابیت برای مخاطب اهدا نمود.

 تقدیر از برگزیدگان بخش با حضور محمد حسین بدری، روح الله نامداری اکران کننده شهر ایذه، مهدی آذز پندار، محسن سوهانی، خانواده شهید فلاح، شهید شجاعی، خانواده شهیدان خالقی پور و خانواده شهید مدنی.

* تقدیر از برترین‌های بخش مستند

طبق نظر هیات داوران آثار حاج شکرالله ، امید سبز ، یک پنجم ، مادرانه ، مأمور شیطان ، چشم های دودی ، بیا شمعتو فوت کن نامزد های  بخش فیلم پنجمین چشنواره مردمی فیلم عمار بودند که در بخش مستند فیلم ضمن تقدیر از اثر «حاج شکرالله» ساخته  حمیدرضا ایوب میگونی، فانوس جشنواره را به دلیل روایت روان و بی تکلف از ایثار مادران شهدا به آقای حسین برادران برای اثر «امید سبز» اهدا شد.

* برترین‌های بخش فیلم داستانی

هیات داوران در بخش داستانی فیلم ما، ضمن تقدیر از آقای مهدی امینی برای اثر «مأمور شیطان» فانوس جشنواره را به خانم فاخته جلایرنژاد به دلیل ایجاز در بیان و نگاهی نو به کودکان فلسطین در اثر «مادرانه» و خانم سیده صدیقه میرغفاری به علت روایت ساده از مفهوم انتظار در اثر «بیا شمعتو فوت کن» اهدا نمود.

ضمناً هیأت داوران تقدیر ویژه خود را از خانم ها فاطمه حاجی پور ، فاطمه زهرا درزی پور و اسراء دهزاد  برای انیمیشن های «خلیج خونین» و «معجزه الهی» و خانم طهورا کیمیایی برای اثر «عملیات پایتخت»  به علت جسارت در ثبت تجربه اعلام داشت.

انتهای پیام/رس

مسعود ده‌نمکی در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار:
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار