به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، دانشمندان به تازگی دریافته اند که وجود Neu5Gc در غذای موش ها میتواند باعث کاهش قند شده و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد. این مطالعات نشان می دهد که مولکول Neu5Gc رابط میان گوشت قرمز و سرطان است.
این تیم تحقیقاتی به سرپرستی واریکی، مطالعات خود را بر روی غذا های رایج انجام داده اند و متوجه شده اند که گوشت قرمز بسیار غنی از Neu5Gc است و این مولکول در رژیم غذایی انسان ها و بسیاری از پستانداران به کرات یافت می شود و این بدان معناست که این میتواند در بافت سراسر بدن جانوران توزیع و باعث بروز سرطان شود.
محققان پیش از این کشف کرده بودند که این مولکول با منشا حیوانی می تواند در بافت های بدن انسان جذب شود اما در آزمایش اخیر به نکته مهمی پی برده شد که این مولکول می تواند باعث بروز التهاب و تشکیل تومور سرطانی شود.
محققان این پروژه می گویند که مصرف گوشت قرمز میتواند به طور بالقوه، خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد و همچنین به دلیل به وجود آمدن احساس کاهش قند، میتواند موجب ابتلا به دیابت نوع 2 و التهابات مزمن شود.
انتهای پیام/