به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایرنا، مسوولان این سازمان در عراق به 'المربد' یک رادیوی محلی گفته اند کشتار جمعی، نسل کشی، نقض فاحش حقوق زنان، کودکان ، جابجایی اجباری و نقض حقوق اقلیت ها، عنوان شکایاتی است که به مراجع قضایی و دادستانی عراق برده شده است.
مقام های قضایی عراق سرگرم تکمیل پرونده های این شکایات، برای رسیدگی به آنها هستند.
برخی منابع نزدیک به قوه قضاییه عراق به خبرنگار ایرنا گفتند که آمار ارایه شده از این شکایات، بخشی از جنایات داعش را شامل می شود، چرا که هنوز بسیاری از قربانیان جنایات این گروه تروریستی برای طرح شکایات خود فرصت نیافته ، یا در اسارت به سر می برند و یا بصورت خانوادگی کشته شده اند و برخی نیز از ترس آبرو ، پنهان کاری کرده اند.
از طرفی هنوز درخصوص جنایات داعش در غارت اموال خصوصی مردم و مصادره منازل و اراضی آنان و نیز خسارات به اموال عمومی و آثار تاریخی از جمله انهدام مراقد پیامبران ، اماکن مقدسه و مساجد ، شکایتی در دادگاههای صالحه طرح نشده است.
داعش از 20 خرداد گذشته و به دنبال اشغال موصل و استان های نینوا و نیز بخش هایی از صلاح الدین ، دیالی ، الانبار و کرکوک دست به جنایات گسترده ای در این مناطق ، از جمله علیه اقلیت های مذهبی و قومی زده که فجیع ترین آن به اسارت گرفتن زنان و فروش آنان در بازارهای برده فروشی در موصل و سوریه است.
آنان در مدت تسلط و سیطره شان بر بخش هایی از عراق دست به کشتار جمعی زدند که گفته می شود بعد از نسل کشی صرب ها در بوسنی و هرزگوین در اوایل دهه 90 میلادی قرن بیستم، بی سابقه بوده است.
کشتار بیش از یکهزار و 700 تن زیر 22 سال دانشجوی پایگاه آموزشی اسپایکر در شمال تکریت مرکز استان صلاح الدین در یک روز، کشتار زندانیان شیعه و دیگر اقلیت های مذهبی زندان بادوش موصل و نیز کشتار دسته جمعی ایزدی ها در استان نینوا، از دیگر جنایات فجیعی است که این گروه در مدت سیطره بر مناطقی از عراق به آن دست زده است.