الجزیره از به آتش کشیده شدن چهارمین انبار نفت در بندر سدره لیبی خبر داد.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش به نقل از خبرنگار خود در لیبی از به آتش کشیده شدن چهارمین انبار نفت در بندر سدره لیبی خبر داد.

گفتنی است، دولت موقت لیبی روز پنج‌شنبه در بیانیه ای اعلام کرده بود که گروه‌های زیر نظر شبه نظامیان فجر لیبی که از سوی عناصر تروریستی حمایت می شوند، اقدام به حمله به "منطقه نفتی سدره" در ضمن سلسله حملاتی که از چند روز گذشته برای تسلط بر سازمان‌های نفتی در منطقه هلال نفتی آغاز کرده بودند، کرده اند.

دولت لیبی در بیانیه خود این حمله را گسترش خطرناک درگیری ها در لیبی عنوان کرده بود و اعلام کرده بود که این مسأله وحدت ملی کشور را تهدید و ممکن است سبب کشاندن کشور به جنگ داخلی شود.

دولت همچنین اعلام کرده بود که این حمله راه را برای تسلط گروه های تروریستی بر منابع نفتی باز می‌کند که این مسأله سبب فراهم آوردن منابع برای گروه های تروریستی به منظور حملات بیشتر می‌گردد.

همچنین شایان ذکر است که هلال نفتی لیبی،‌ مجموعه ای از شهرها میان شهربنغازی و شهرسرت(در 500 کیلومتری شرق پایتخت لیبی) را شامل می‌گردد که بزرگترین مخازن نفتی لیبی علاوه بر بنادر سدره و رأس لانوف و بریقه را دارا می‌باشد.





انتهای پیام/

برچسب ها: بین الملل ، انبار ، نفت ، لیبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار