جنگ اخیر اسرائیل علیه نوار غزه اگرچه به صدا در آمدن شیپور جنگی تازه ای از سوی تل آویو به شمار می آید اما در واقع باید دلیل اصلی آن را خشم مقامات این رژیم از اتحاد فتح و حماس دانست .

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از اوراسیا ریویو ؛ این پایگاه خبری در مقاله ای به قلم " رمزی بارود " نوشت : سال2014 برای فلسطینیان که هزاران تن از هموطنان خود را در اثر خشونت های رژیم صهیونیستی از دست داده اند ، سالی نامیمون محسوب می شود . وحشی گری های اسرائیل در جنگ علیه غزه در سال 2014 بسیار شدیدتر و مرگبارتر از حملات سال های 2008 و 2009 بوده است . 

سال گذشته میلادی با وجود جنبه های مثبتی که در تغییر شرایط عمومی جهان داشت اما در این سال شاهد جنایات و اشغالگری های جنگی فراوانی از سوی صهیونیستها علیه مردم فلسطین بوده ایم . درگیری " اسرائیل _ فلسطین " در این سال همچنان در اوج قرار داشت و توطئه مضحکانه " مذاکرات سازش " با دوروریی های خود تل آویو باز هم بی نتیجه باقی مانده است . 

در این سال دو حزب اصلی فعال در سیاست فلسطین " فتح و حماس " اتحاد با یکدیگر را بطور رسمی اعلام کردند اما هنوز دولت واحد ملی را تشکییل نداده اند . جنگ اخیر اسرائیل علیه نوار غزه اگرچه به صدا در آمدن شیپور جنگی تازه ای از سوی تل آویو به شمار می آید اما در واقع باید دلیل اصلی آن را خشم مقامات این رژیم از اتحاد فتح و حماس دانست . برخی معتقدند این خشم علت حملات اخیر نظامیان اسرائیلی به اماکن مقدس مسلمانان در بیت المقدس از جمله " مسجد الاقصی " نیز شده است ؛ حملاتی که مقدمات را برای انتفاضه سوم فلسطینیان درسال 2015 مهیا نموده است . 

در ادامه این مقاله آمده است : گروه های مقاومت فلسطینی بطور فعالانه در غزه و دیگر مناطق سرزمین های اشغالی به اجرای تصمیمات و عملکر سیاسی و نظامی خود مشغول هستند . به اعتقاد آنها این خود فلسطینیان هستند که انتخاب می کنند از چه سبکی برای مقاومت علیه اشغالگران صهیونیست استفاده کنند اما امر بدیهی این است که مقاومت در هر شکلی که بروز کند ، متوقف نخواهد شد . 

اگرچه جنگ اخیر اسرائیل علیه نوار غزه 2200 کشته و بیش از 11 هزار زخمی که اکثرا از شهروندان و غیرنظامیان فلسطینی بودند ، بر جای گذاشت اما به اذعان مقامات این رژیم ؛ حتی چنین حمله شدید و سنگینی نیز نتوانسته اهداف تل آویو را محقق نماید . این اظهارات نشان دهنده مسئله ای است که اسرائیل برای تحمیل نیات خود تنها به دنبال راه های نظامی نیست اما اصلی ترین راه آن را می تواند استفاده از زور و خشونت های نظامی و جنگی دانست . 

در مقابل آمار بالا و تکان دهنده از شهدای فلسطینی کشته شده توسط اسرائیل آمار کشته شدگان صهیونیست وجود دارد که بر اساس گزارشات رسمی ، در جنگ اخیر مقاومت 70 صهیونیست به هلاکت رسیدند که 60 تن آنها نظامیان بوده اند . همین مسئله موضوع مهمی است که نشان می دهد کشتار و قتل عام صرف شهروندان نمی تواند استراتژی موفقیت آمیزی برای اسرائیل محسوب شود . 

بعلاوه اینکه چنین سیاست هایی که تنها شامل خشونت و قتل علیه غیرنظامیان می شود بیش از پیش حقانیت حماس را در حق دفاع از مردم و کشور خود به جهانیان اثبات نمود ؛ تا آنجا که دادگاه اروپا اخیرا تصمیم گرفت نام " حماس " را از لیست سیاه سازمان تروریستی خود حذف نماید . 

مقاومت در بلوک غرب با اشکال مختلفی اجرا می شود اما هنوز تشکیل کمپین های دائمی و انجام فعالیت های ضداشغال جزو ارکان اساسی انواع مقاومت به شمار می آید . به راه اندازی جنبش های تحریم و بایکوت از دیگر روش های مقاومت علیه اشغالگری اسرائیل محسوب و استفاده می شود . در سال 2014 این سیاست توانست موفقیت های زیادی را در جلب حمایت های سازمان ها ، نهاد ها و دولت ها و اجرای تحریم علیه صهیونیستها و محصولات و تولیدات آنها بدست آورد . 

در انتهای این مقاله آمده است : 2014 را همچنین می توان سال شکست غرب در حمایت واقعی از دموکراسی و حقوق بشر دانست . در زمانی که بسیاری از دولت ها و ملت ها وحشی گری های آشکار و موارد نقض حقوق بشر اسرائیل علیه فلسطینیان را محکوم می کرد غرب حمایت خود را از رژیم تل آویو ادامه داد . این مسئله موجب سرافکندگی و بی آبرویی سیاسی بسیاری از سیاستمداران غربی در عرصه بین المللی شده است . 



انتهای پیام /
برچسب ها: اسرائیل ، فلسطین ، وحشی ، خشونت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار