وی تصریح کرد: با برنامه ريزي صحيح در جهت توسعه و حمايت از صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي اين محصولات را که در طول برداشت، حمل و نقل، انبارداري و عرضه ضايع مي شود و گاه زيان هاي جبران ناپذيري را به کشاورزان و اقتصاد کشور وارد مي کند، مي توان به ارزش افزوده تبديل کرد.
حصاری ادامه داد: صنایع تبدیلی عامل مهمی در فرآوری محصولات کشاورزی است و با تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی ضمن تولید مواد غذایی و سایر فرآوردههای با ارزش افزوده بالا، امکان نگهداری و حمل و نقل آسان محصولات فراهم می شود.
مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: می توانیم با بهره گیری از صنایع تبدیلی و فرآوری مناسب ماندگاری مواد غذایی را افزایش دهیم و ضمن کاهش ضایعات بتوانیم در اختیار مصرف کننده در بازارهای داخلی و خارجی قرار دهیم.
وی افزود: منابع و امکانات موجود در بخش کشاورزی با صنایع تبدیلی و تکمیلی استفاده ای بهینه دارند.