محققان دانشگاه کینگز انگلیس برای کاهش علایم بازگشت اسید معده و سوزش سر دل، آبنباتی حاوی زایلیتول تولید کرده اند که سبب خنثی کردن اسید معده می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران؛گروه علمی ایرنا از ساینس، زایلیتول در میوه هایی مانند آلو و تمشک وجود دارد و دارای اثرات ضدباکتریایی است. از این ماده به عنوان شیرین کننده در آدامس های فاقد قند استفاده می شود.

 

مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که بزاق افرادی که آدامس حاوی شیرین کننده زایلیتول استفاده می کنند، بیشتر قلیایی است و منجر به خنثی کردن اسید معده می شود. آبنبات تولید شده، در طول شب به لثه ها می چسبد و سبب کاهش علایم بازگشت اسید معده می شود.

 

محققان قصد دارند عملکرد این آبنبات را بر روی 50 بیمار مبتلا به ریفلاکس معده و مری به مدت دو هفته آزمایش کنند. در این روش درمانی جدید، آبنبات پیش از خواب در قسمت پشت دهان بر روی لثه ها قرار داده می شود؛ این آبنبات دارای بخش چسبناکی است که دستکم به مدت شش ساعت در محل باقی می ماند و به آرامی زایلیتول را در محیط دهان آزاد می کند.

 

ریفلاکس معده و مری (GORD) به حالتی گفته می شود که طی آن محتویات معده به سمت بالا و مری ترشح می کند و منجر به سوزش در قفسه سینه می شود. پزشکان معتقدند ضعف دریچه بین مری و معده عامل احتمالی بازگشت اسید معده است و اضافه وزن نیز سبب تشدید این حالت می شود.

 

بر اساس آمار ارایه شده، از هر پنج نفر یک نفر در جهان از مشکل ریفلاکس معده و مری رنج می برد. به گفته پزشکان، بهترین روش کاهش علایم سوزش سر دل، کاهش وزن و اصلاح رژیم غذایی به ویژه کاهش مصرف غذاهای چرب است.

 

برچسب ها: تولید ، آبنبات ، اسید معده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.