دارچین یکی از چاشنی‌های غذایی است که باعث کاهش کلسترول، تقویت قلب و جلوگیری از سرفه مزمن و سرماخوردگی می‌شود.

حمیدرضا آزادی فر پزشک عمومی و متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از دارچین به کاهش کلسترول و جلوگیری از بروز حمله قلبی و تنفس کمک می‌کند که بررسی بر روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده که با بالا رفتن سن، شاهرگ‌های حیاتی و سیاهرگ‌ها خاصیت انعطاف‌پذیری فردی را از دست می‌دهند که با استفاده از دارچین خاصیت خود را حفظ می‌کنند. 

وی ادامه داد: مخلوطی از دارچین و عسل به صورت روزانه در برنامه صبحانه خود بر روی نان، باعث کاهش حمله قلبی می‌شود و اینگونه به سیاهرگ‌ها و شاهرگ‌ها حیات دوباره می‌دهد. 

آزادی فر بیان کرد: ‌برای جلوگیری از سرفه مزمن و سرماخوردگی به مدت 3 روز یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چایخوری پودر دارچین مؤثر است.



انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار