دبیر واحد روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای ارتقای کیفیت مدیریت اقتصادی در داخل کشور و همچنین ابتکار در استفاده از ظرفیتهای اقتصاد سیاسی بین الملل است.
مسئول بسیج دانشگاه تربیت مدرس گفت: دانشجو باید اجازه فعالیت و بیان ایدههای خود را در جبهههای مختلف داشته باشد و این مسئلهای است که در سالهای اخیر کمتر شاهد آن بودهایم.
دبیر اتحادیه سوم دانشگاه آزاد گفت: بخشنامههایی که حمایت و همکاری بیش از پیش مسئولان را در پی دارد، موجب میشود فعالان دانشجویی بتوانند با فراغ بال به وظایف خود که همانا نقد و مطالبهگری است عمل کنند.
مرکز دانشجویی حقوق بشر ایران خطاب به دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد توجه و مطالعه بیشتر جنابعالی در خصوص قوانین حقوق بشری و وضعیت فرهنگی و اجتماعی ایران را خواستاریم تا دیگر شاهد تصویب قطعنامههای ظالمانه و غیرکارشناسی نباشیم.
دبیرکل جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی گفت: گردانهای علمی و نظامی مبارزه با صهیونیزم به صورت خود جوش و مردمی در حال تشکیل است و به زودی مانور این گردانها چشم عالم را خیره خواهد کرد.
قائم مقام دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان گفت: از مسئولان درخواست داریم هرچه سریعتر سیاستهای اقتصاد مقاومتی را مد نظر قرار دهند چرا که درمان مشکلات اقتصادی کشور تنها با داروی اقتصاد مقاومتی ممکن خواهد بود و باعث حمایت از تولیدات داخلی و در نتیجه رشد و شکوفایی اقتصاد کشورمان میشود.
عضو سابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: نهم دیماه 88 ثابت شد کوثر انقلاب همیشه جاریست، گرچه عدهای که از انقلاب به نان و نامی رسیدهاند و در مرداب راکد دنیاطلبی و بیبصیرتی ماندهاند، به زعم باطل خود بخواهند مانعِ جریان این کوثر همیشه جاری شوند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس گفت: اقتصاد مقاومتی هرگز به معنای حصار کشیدن دور کشور و قطع ارتباط با سایر کشورها نیست، بلکه نکته اصلی در اعتماد و حمایت از نیروی جوان و قابلیتهای داخلی است.
عضو سابق شواری تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت:حماسه ۹دی ۸۸ نیز برگرفته از همین فرهنگ عاشورایی بود و اربعین امسال اوج بصیرت مسلمین و شیعیان به دنیا نشان داد.
استاد حوزه و دانشگاه و خطیب نماز جمعه تهران گفت: آرمان وحدت حوزه و دانشگاه با انقلاب اسلامی ایران زاده شد و تداوم انقلاب هم در سایه این وحدت بوده و هست.
عضوهیئت علمی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: پیادهروی بزرگ مراسم اربعین مشخص کرد که نگاه دین در منطقه غرب آسیا و سطح جهان روبه افزایش است و این خطری برای نظامهای سکولار است به همین جهت رسانههای غربی تمایل چندانی به پوشش خبری این اتفاق عظیم نداشتند.