در پی پیروزی‌های دیپلماتیک در اروپا، فلسطینی ها مبارزه در سازمان ملل را با ارائه پیشنهاد قطعنامه عقب نشینی اسرائیل از کرانه باختری و بیت المقدس شرقی و تشکیل کشور فلسطینی در مدت دو سال از سر گرفته‌اند.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه ال موندو، در رام الله خوشبینی معقولی جایگزین بدبینی شده است. اثر دومینوی مجالس اروپایی که یکی پس از دیگری فلسطین را به رسمیت شناختند به پارلمان اروپا نیز رسید و به سونامی تبدیل شد که به اسرائیل ضربه می‌‌زند.

ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در برابر فشارهای آمریکا که خواستار تعویق قطعنامه مورد اشاره در سازمان ملل تا پس از انتخابات هفدهم مارس اسرائیل شده است گفت: مبارزه دیپلماتیک به اشغال گری اسرائیل پایان می دهد و به تشکیل کشور فسلطینی در مرزهای 1967 به پایتختی بیت المقدس منجر خواهد شد.

صائب عریقات مذاکره کننده فلسطینی نیز سه شنبه گذشته در لندن به جان کری وزیر خارجه آمریکا توضیح داد که چرا نمی توانند پیشنهاد را به تعویق اندازند. عریقات تصریح کرد: در موقعیتی نیستیم که بیشتر منتظر بمانیم. هر روز که می گذرد در شهرک های غیر قانونی ساخت و ساز می‌کنند.

اگر چه به رسمیت شناختن پارلمانی فلسطین از سوی کشورهایی مانند انگلیس، فرانسه، سوئد یا اسپانیا جنبه نمادین دارد اما به انتفاضه دیپلماتیکی که ابومازن آن را رهبری می‌کند پرو بال می‌دهد. 

منابع تشکیلات خودگردان به ال موندو اعلام کردند که قطعنامه پیشنهادی در سازمان ملل که از حمایت بلوک عربی برخوردار است هدف حمله به اسرائیل را دنبال نمی کند بلکه می خواهد به رژیم آتی اسرائیل راه رسیدن به صلح را نشان دهد. 

این منابع می گویند: ما را به اتخاذ تدابیر یک جانبه علیه مذاکرات متهم می کنند اما هیچ چیز یک جانبه تر از ساخت و سازها در شهرک های کرانه باختری نیست.



انتهای پیام./.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار