به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه الیوم السابع، پلیس ترکیه روز گذشته در درگیری با دانشجویان در دانشگاه آتاتورک در شهر گارزروم" ترکیه 50 تن را دستگیر کرد و طی این درگیریها که به دلایل سیاسی انجام پذیرفت، 8 تن نیز مجروح شدند.
شبکه خبری "ان تی وی" ترکیه در این باره اعلام کرد: نیروهای پلیس به منظور متفرق کردن دانشجویان پس از افزایش میزان درگیریها با سنگ و چوب، وارد صحنه شدند که طی آن پلیس مجبور به استفاده از گاز اشک آور کرد.
گفتنی است، احتمال میرود این درگیریها بخاطر صدور حکم دستگیری فتح الله گولن روحانی مخالف دولت در این کشور صورت پذیرفته باشد و تحقیقات همچنان برای یافتن علت این درگیریها جریان دارد.
همچنین شایان ذکر است که شهر ارزروم زادگاه "فتح الله گولن" که دارای نفوذ بالایی است و هوادارانش در ترکیه به سه میلیون نفر میرسد، میباشد.
انتهای پیام/