عادل قایقور رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه 11 در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اعلام این خبر افزود: با توجه به استقبال شهروندان از مرحله اول طرح مدیریت بحران اماکن، ستاد مدیریت بحران اقدام به بازآموزی و تکرار مفاهیم آموزشی این طرح در سطح منطقه نموده است.
وی در ادامه بیان داشت: طرح مدیریت بحران اماکن در ساختمان های بالای 18 واحد، مراکز تجاری پاساژ بالای 25 باب مغازه و ادارات دولتی بش از 50 پرسنل برگزار می شود.
قایقور در خصوص اینکه طرح بازآموزی مدیریت بحران اماکن از اول مهر ماه آغاز و تا آخر سال 93 ادامه دارد اظهار داشت:در این طرح راه های مقابله با زلزله، روشهای اطفاء حریق، کمک های اولیه، روشهای مناسب پناهگیری در مکان های مختلف، نحوه تخلیه اضطراری و مکان حیاتی ایمن را به صورت تئوری و عملیاتی در اماکن سطح منطقه تکرار و آموزش داده می شود.
رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه 11 خاطر نشان کرد: این آموزش ها پس از یک مرحله در اماکن مسکونی، اداری و تجاری باز آموزی تکرار می شوند تا بیشترین نتایج مثبت را داشته باشند.
انتهای پیام/