آیت‌الله هاشمی رفسنجانی:

پیوند طلبه و دانشجو بالندگی، تعهد و تخصص به ارمغان می‌آورد

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ و تقویت وحدت حوزه و دانشگاه گفت: پیوند طلبه و دانشجو آمیختن دین، دانش، بالندگی، تعهد و تخصص را به بار می‌آورد و در سایه این پیوند، افکار هر دو قشر در جامعه و دانشگاه ترویج می‌یابد.

به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی عصر دیروز در دیدار شرکت کنندگان نشست مشترک دانشجویان دانشگاه‌های دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی از سراسر کشور با تسلیت سالروز شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح افزود: ایشان دارای شخصیتی معتدل و آرام بودند که به خوبی توطئه استعمارگران مبنی بر جدا نگه داشتن دو قشر دانشگاه و روحانی را با تمام وجود احساس کرده بودند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مراسم که به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه و با حضور جمعی از طلاب حوزه برگزار شد، با اشاره به اینکه با شهادت آیت الله شهید دکتر مفتح، تفکر وحدت حوزه و دانشگاه توسط امام (ره) پایه گذاری شد، افزود: این اقدام وحدت بخش امام (ره) در آن مقطع تاریخی انقلاب، اهمیت فوق العاده‌ای برای آرامش جامعه داشت و اتحاد و عدم تقابل حوزه و دانشگاه را به ارمغان آورد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی خاطر نشان کرد: تقویت روشنفکری دینی از طریق افزایش هم اندیشی و تعامل فکری میان دو نهاد مهم، یعنی حوزه و دانشگاه، از اهداف انقلاب اسلامی است.

وی همچنین بر ضرورت وحدت در جهان اسلام به ویژه میان شیعه و سنی تاکید کرد و افزود: یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون مسلمان در ۶۰ کشور مستقل دنیا زندگی می‌کنند که اگر با هم متحد شوند، قدرت و نفوذ وصف ناشدنی در جهان پیدا می‌کنند و منشا تحولات عظیمی خواهند شد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی به اجتماع پرشور مردم در مراسم اربعین حسینی اشاره و تصریح کرد: مانور باشکوه مسلمانان در عراق دنیا را تکان داد و حماسه جاودانه دیگری از سوی دوستداران خاندان اهل بیت (ع) اعم از شیعه و سنی رقم زد که پذیرایی گرم و صمیمانه مردم عراق بر عظمت آن افزود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: این نمونه اتحاد می‌تواند الگویی برای تمام بخش‌ها و جوامع و کشورهای اسلامی باشد و نشان داد اگر مسلمانان متحد باشند، به پیروزی‌های چشمگیری دست خواهند یافت و احمقانه‌ترین تفکر ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه سخنان خود تحولات موجود در جامعه را حاصل پافشاری دانشجویان بر روی عقاید خود و ترویج آنان دانست و افزود: حرکت‌ها و تفکرات دانشجویان در صندوق‌های رای تاثیرگذار است.

وی در پاسخ به درد دل‌ها و بیان مشکلات از سوی دانشجویان حاضر در جلسه گفت: منتقدان می‌توانند آزادانه و منصفانه مسایل و مشکلات را مطرح کنند و اگر رسانه‌ها و مطبوعات رسالت خود را ایفا کنند تنش در جامعه کمتر شده و وحدت علاوه بر دانشگاه و حوزه در جامعه بسط می‌یابد و منجر به حل بسیاری از مشکلات خواهد شد.

در ابتدای این دیدار آقایان رفیعی، محمودی، حجت الاسلام والمسلمین تقوی، فقیه، قربانی و خانم گرائیلی از فعالان دانشجویی به بیان نظرات و مشکلات خود در حوزه دانشجویی پرداختند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار