دکتر "امید دیانت" گفت: برنامه هایی مانند "مشاعره سلامت"، بسياری از رشته ها و دانشجويان را از حالت تك بعدی خارج می‌كند و آنها را در محيطی متفاوت با برنامه روزمره و روتين قرار می دهد.

دکتر امید دیانت عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران با اشاره به برنامه "مشاعره سلامت" آن را یک ايده بسيار خوب معرفی کرد و گفت: توجه به ابعاد غير درسی و فوق برنامه برای دانشجويان رشته های مختلف به ويژه گروه پزشكی كه وقت زيادی از دوران تحصيل خود را صرف امورآموزشی می كنند بسيار مفيد،  سازنده و به عبارتی ضروری است.
 
وی به تاثیرات این برنامه بر دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: این برنامه تاثير مثبت اوليه در روحيه خود شركت كنندگان ايجاد خواهد شد. انگيزه و انرژی بيشتر و تنوع باعث افزايش راندمان آموزشی آنها خواهد شد. 

دکتر دیانت اثرات تربیتی و فرهنگسازی در بلند مدت را از دیگر آثار این نوع برنامه ها دانست و افزود: اثرات فرهنگی و اجتماعی اين برنامه ها نيز بالا است. شناخت بيشتر ادبيات و هنر، تاثيرات مستقيم و غير مستقيم بر رفتار های دانشجويان، تعامل با يكديگر و اثرات مثبت بر جامعه خواهد داشت. اين روش ها می تواند اثرات تربيتی و فرهنگ سازی نيز در بلند مدت داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی، گسترش این برنامه را در سایر رشته ها مفید برشمرد و تصریح کرد: این گونه برنامه ها، بسياری از رشته ها و دانشجويان را از حالت تك بعدی خارج می كند و آنها را در محيطی متفاوت با برنامه روزمره و روتين قرار می دهد. در ضمن می تواند اوقات فراغت آنها را به صورت مثمر ثمری سپری كند.

وی در خاتمه با ذکر اینکه اين برنامه ها نبايد مختص به يك برنامه مانند مشاعره باشد، گفت: بايد برنامه های علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی مختلفی برنامه ريزی كرد كه متناسب با علاقه دانشجويان مختلف و به صورت بين رشته ای برگزار شود تا پتانسيل های بالقوه افراد شكوفا شود و هنر برقراری ارتباط آنها تقويت شود.


انتهای پیام/ اس
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار