به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس جدیدترین گزارشات بدست آمده خلق و خوی افراد به شدت بر انتخاب نوع ماده غذایی انتخابی از سوی آنها تاثیر گذار است و میتواند باعث شود که آنها خوراکیهایی فاقد ارزش تغذیهای را مصرف کنند.
گفتنی است، کارشناسان انگلیسی با مطالعه بر روی کارمندان انگلیسی دریافتهاند که آن عده از کارمندانی که در محیط کاری خود دچار مشکلات کاری، پروژههای پیچیده و درگیریهایی از این قبیل هستند کمتر تمایل دارند که رژیم غذایی سالم خود را رعایت کنند و اغلب خوراکیهایی مضر، چرب و شیرین را در وعدههای غذایی خود انتخاب میکنند.
بررسیها نشان میدهند، کارشناسان اعتقاد دارند روحیه، خلق و خو و هیجانات روحی میتواند به شدت در انتخاب مواد غذایی توسط افراد موثر باشد.
کارشناسان همچنین دریافتهاند در هنگام استرس و ناراحتی افراد بیشتر تمایل دارند که خوراکیهایی مانند چیپس، شکلات و یا نوشابه را مصرف کنند اما خوردن این خوراکیها میتواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامت آنها بگذارد.
همچنین افسردگی میتواند باعث تند خوردن غذا و به تبع ان ایجاد مشکلاتی مانند مشکلات گوارشی و همینطور خرابی دندانها در افراد شود.
انتهای پیام/