وی تصریح کرد: خسارت کیفی علف هرز باعث کاهش کیفیت و ارزش غذایی و یا مسمومیت محصول (در صورت اختلاط بیش از حد با محصول) می شود و خسارت کمی آن باعث کاهش مقدار تولید در واحد سطح می شود.
ایزدخواه از مشکل شدن برداشت محصول در زمین های زراعی گفت و ادامه داد: علف های هرز حركت كشاورزان را در زمين مشكل میكنند و كارآيی عملياتی مانند مصرف كود سرک و كنترل بيماری ها و آفات و حتی برداشت را كاهش میدهند.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علف های هرز به عنوان پناهگاه و میزبان حد واسط برخی از عوامل بیماری و آفات گیاهان زراعی محسوب می شوند و به طور غیرمستقیم می توانند خسارت زا باشند.
وی اظهار داشت: بسياری از سبزیها و گياهان زراعی با اين كه وجود علف های هرز را تحمل میكنند اما از كيفيت آنها كاسته میشود.