نشست آموزشی توجیهی کارشناسان تغذیه مراکز مشمول طرح تحول نظام سلامت با عنوان بررسی فرم‌های ارزیابی وضعیت تغذیه در بیماران بستری در بیمارستان‌ها و تعرفه‌های خدمات تغذیه در کتاب ارزش‌های نسبی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ در این جلسه که کارشناسان تغذیه مراکز 
دولتی مشمول طرح تحول نظام سلامت حضور داشتند، درباره دستورالعمل‌های مربوطه و نحوه تکمیل فرم‌های ارزیابی اولیه و تخصصی بیماران بستری در بیمارستان توضیحات لازم ارائه شد. 

سروریان مسول واحد تغذیه معاونت درمان ضمن بیان سخنانی، نامناسب بودن ساختار تشکیلاتی بخش تغذیه در بیمارستان ها، عدم تعریف دقیق شرح وظایف و حدود اختیارات کارشناسان تغذیه، فقدان برگه اطلاعات تغذیه‌ای در پرونده بیماران، فقدان جایگاهی برای کارشناسان تغذیه در تیم درمانی و عدم توجه به مهارت و دانش کارشناسان تغذیه در مراکز درمانی را از جمله عوامل مهم 
در طراحی فرم‌های ارزیابی وضعیت تغذیه در سطح وزارت بهداشت عنوان کرد. 

وی هدف کلی طراحی فرم‌های ارزیابی را شناسایی بیماران در معرض یا مبتلا به سوء تغذیه و مراقبت تغذیه‌ای برای پیشگیری از ایجاد یا پیشرفت سوء تغذیه بیان کرد و افزود: ضریب ریالی برای کلیه خدمات تغذیه در سال جاری در بخش دولتی و عمومی غیر دولتی برابر 88000 ریال و بخش خصوصی برای کلیه خدمات 200000 ریال است و تنها خدمات تغذیه برای بیماران دیابتیک، فشارخونی، کلیوی و قلبی تحت پوشش بیمه پایه می‌باشد و سایر خدمات فاقد پوشش بیمه است. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار