متخصصان سنت پطربورگ احیای کبد آسیب دیده و یا "بدردنخور" را فرا گرفته اند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پیوند اعضای بدن یک روند جا افتاده است، اما ارگانیزم انسان اغلب کبد و یا کلیه بیگانه را نمی پذیرد.
 
در اینجا علت فقط غریبی کردن سیستم ایمنی بدن نیست، بلکه مشکل حفظ عضو اهدایی است. دانشمندان روسیه فناوری آماده کردن اعضای اهدایی برای پیوند و راه وفق یابی عضو پیوندی با ارگانیزم را یافتند.



 
متخصصان مسأله کمبود ارگان های اهدایی را به اشکال مختلف رفع می کنند. می توان فناوری چاپ سه بعدی بیولوژیکی بافت را توسعه بخشید که چند آزمایشگاه روسیه در آن واحد روی آن کار می کنند. و یا به پرورش سلول ها و یا اعضا در رآکتورهای بیولوژیکی ویژه پرداخت و یا می توان صاف و ساده کار با بافت های پیوندی را بهبود بخشید و به آنها کمک کرد تا حد ممکن با ارگانیزم همخوان شوند. متخصصان سنت پطرزبورگ به طراحی چنین فناوری پرداختند. آنها احیای کبد آسیب دیده و یا "بدردنخور" را یاد گرفتند.
 
از زمان دریافت عضو پیوندی تا پیوند آن چند ساعت طول می کشد. طی این مدت عضو اکسیژن دریافت نمی کند و خون در آن جریان ندارد. در چنین وضعیتی جریان خون در ر گها افت می کند. پیامد کار مکانیزم دفاعی بدن - لخته شدن خون است.
 
با استفاده از فناوری جدید بیش از 30 پیوند موفق کلیه های اهدایی انجام شده است که بر طبق استانداردهای گذشته "درد نخور" به حساب می آمدند. اما در رابطه با کبد باید احتیاط بیشتری به خرج داد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار