جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح شرایط پرداخت جریمه و تعیین تکلیف مشمولان غایب از سربازی را اعلام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، سردار کمالی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در خصوص جریمه مشمولان وظیفه غایب اظهار داشت: عده‌ای از مشمولان از جمله افراد مقیم خارج از کشور، مشکلات خانوادگی، گرفتاری شغلی و سن بالا قادر به انجام خدمت سربازی نیستند و نیروهای مسلح نیز تأکید دارد که تکلیف این افراد هرچه سریع‌تر روشن شود. لذا به‌منظور اجرای عدالت، تصمیم گرفته شد براساس لایحه بودجه سال 94 مشمولانی که بیش از 8 سال غایب و سن آنها حداقل 27 سال و حداکثر 50 سال است و کارایی لازم را برای نیروهای مسلح ندارند و خدمت آنها کنار سایر سربازان، روحیه سربازان را خراب می‌کند و کارایی آنها را نیز کاهش می‌شود با پرداخت جریمه تعیین تکلیف شوند.
 
وی افزود: میزان جریمه براساس حضور در داخل و یا خارج کشور، مدرک تحصیلی و مدت غیبت تعیین می‌شود.
 
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: میزان جریمه و نحوه اجرای این طرح براساس آیین‌نامه‌ای خواهد بود که از سوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تهیه و پس از تأیید ستاد کل به تصویب هیئت وزیران می‌رسد لذا در حال حاضر مبلغ 20 میلیون تا 50 میلیون تومان مد نظر است.
 
سردار کمالی افزود: کسانی که از فرصت فراهم شده استفاده نکنند درسال 94 قانون خدمت وظیفه عمومی از جمله محرومیت اجتماعی (پروانه کسب، اشتغال و وام) و دستگیری آنان اعمال خواهد شد و کسانی که آنان را به کار گیرند در اجرای قانون باید با آنها برخورد شود و برای بار نخست هزینه یک سرباز (بالغ بر سه میلیون تومان) و بار دوم هزینه سه سرباز را پرداخت کنند؛ این قانون در سال آینده مدنظر بوده دستگاه‌ها باید این موضوع را بدانند.
 
وی گفت: این مقررات برای سال 94 است لذا به مشمولان غایب تأکید می‌شود نسبت به تعیین تکلیف سربازی خود اقدام کنند.
 
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه میزان جریمه فردی که 8 سال غیبت کرده با فردی که 20 سال غیبت داشته متفاوت است، افزود: همچنین موضوع تحصیلات این که یک نفر زیر دیپلم و دیگری دکتری باشد خود در میزان جریمه تعیین کننده است، در واقع ما می‌خواهیم در سال 94، تمامی سربازان غایب تعیین و تکلیف شوند.
 
سردار کمالی اظهار داشت: تأکید ما بر جوانان و خانواده‌های آنها این است که با توجه به مقرراتی که در سال 94 درنظر گرفتیم از این فرصت استفاده کنند چرا که مشخص نیست مجدد این قانون برای سال 95 نیز تمدید شود. بنابراین خدمت سربازی و جریمه خود را مشخص کنند؛ نیروهای مسلح در سال 94 اعمال قانون خواهد کرد و ما نحوه اجرا و میزان دقیق آن را در آیین‌نامه‌ای که به‌زودی تنظیم خواهد شد مطرح می‌کنیم که البته نمایندگان نیز باید در این زمینه تصمیم بگیرند و در قانون بودجه 94 توسط هیئت وزیران تصویب شود.
 
وی با اشاره به اینکه افرادی که در خارج از کشور هستند می‌توانند از طریق سفارتخانه جریمه خود را پرداخت و افراد داخل می‌توانند نسبت به جریمه خود اقدام کنند، گفت: اکنون آمار مشمولان غایب حدود یک میلیون و 500 نفر است که می‌توانند اقدام کرده و در خصوص پرداخت جریمه تعیین تکلیف خود را انجام داده تا تکلیف سربازی‌شان مشخص شود.
 
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه این موارد از 1 فروردین 94 لازم الاجرا خواهد شد، اظهار داشت: نیروهای مسلح می‌خواهد سربازان غایب تعیین تکلیف شود تا دیگر سرباز غایب نداشته باشیم. در سال 78، 360 نفر از مقررات خرید جریمه استفاده کردند.  
 
سردار کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص فوتبالیست‌ها و موضوع کارت خرید معافیت آنها، اظهار داشت: در خصوص فوتبالیست‌ها دو مشکل وجود داشت، یک موضوع بحث نظام وظیفه بود که کارت آنها را ابطال کرده تعیین تکلیف صورت گرفت و آنها سرباز شناخته شدند و موضوع دیگر این بود که آنها جرم مرتکب شدند، بنابراین در این راستا پرونده آنها به مراجع قضایی رفته است. در حقیقت هم خود و هم آنهایی که در این زمینه مشارکت داشتند با آنها برخورد و پرونده‌شان رسیدگی خواهد شد.
 
وی ادامه داد: به جرم فوتبالیست‌ها باید رسیدگی شود و اگر واجد شرایط سنی بودند می‌توانند از خرید جریمه استفاده کنند.
 
سردار کمالی با اشاره به اینکه دفاع از عزت، استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی و جان و مال و ناموس مردم وظیفه شرعی ملی و قانونی هر فرد ایرانی است، افزود: در اجرای این وظیفه تمامی اتباع ذکور جمهوری اسلامی ایران مکلف به انجام خدمت وظیفه عمومی هستند و به‌حق جوانان برومند جمهوری اسلامی همیشه تکالیف قانونی خود را به‌نحو احسن انجام دادند لیکن عده‌ای از افراد نیز از انجام وظیفه قانونی طفره رفته و مرتکب غیبت شده‌اند که باید پاسخگوی تخلفات خود بوده برابر قانون جریمه شوند.
 
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: بنابر مقررات قانون خدمت وظیفه مشمولان کارشناس و پایین‌تر متولد 1355 به بعد، کارشناسی ارشد 53 به بعد، دکترای غیرپزشکی 51 به بعد، دکترای پزشکی متولد 1345 به بعد، در شمول قانون خدمت وظیفه عمومی بوده و باید تکلیف نظام وظیفه خود را روشن کنند؛ این افراد می‌توانند خود را جهت انجام خدمت وظیفه معرفی کنند و چنانچه تا 22 بهمن به خدمت اعزام شوند، شش ماه اضافه خدمت آنها نیز بخشیده شده و به مراجع قضایی نیز معرفی نمی‌شوند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۲۳:۱۶ ۱۰ تير ۱۳۹۷
با سلام من سیکل دارم ایا میتوانم امریه سربازی بگیرم با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۶ ۰۹ مهر ۱۳۹۵
یعنی اگر کسی در آمریکا بیست سال دارد زندگی می کند و کلا تابعه اونجا هست باید بیاد بره سربازی که کارت پایان خدمت بگیره که بعدش باش چیکار کنه؟
Germany
پیمان
۲۲:۳۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۳
سردار کمالی آیا مشکلات پزشکی و جسمی افراد غایب تاثیری در تخفیف میزان جریمه دارد یا خیر ؟ اگر پاسخ مثبت باشد چه مواردی را شامل میشود ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
فريد
۱۹:۳۵ ۰۴ بهمن ۱۳۹۳
طرح عادلانه ميباشد اما ميزان جريمه خيلي ناعادلانه مي باشد، ما كه كار نداشتيم از كجا ٢٠ ميليون بيارم، شايد بشه ده ميليون رو يكطوري تهيه كنم
Iran (Islamic Republic of)
مهدي زاهدي
۱۳:۰۱ ۰۲ دی ۱۳۹۳
بسيار طرح خوبي است در ضمن مبلغي كه در نظر كرفته شده عادلانست
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۰۸:۵۸ ۲۵ آذر ۱۳۹۳
متولد 64 هستم.10 ماه خدمت کردم به علت شرایط روحی سربازی را نصفه تمام کردم چاره کار من چیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۳
منو شما که رفتیم اولاده سال عذاب نکشیدیم در ثانی الان هم سی چهل میلیون پول نمیدیم .
Germany
فرشاد
۲۲:۴۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۳
اقایان کسری بوجه داریم به جای ایراد گرفتن دست به دست هم دهیم حتی اون بچه پولدارها کمک به بوجه کشور کنند اونایی که مدعی خدمت هستند به فکر اونایی که میخوان خدمت کنن باشن با این کاهشقیمت نفت ممکنه سربازها امکانات کمتری داشته باشند.ما نیاز داریم سیستم دفاعی کشور را تقویت کنیم بیایید مثل زمان جنگ هم جبهه و هم پشت آنرا حفظ نماییم
Germany
احمد
۲۲:۴۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۳
سلام علیکم
طرح خوبی است و می تواند در این اوضاع اقتصادی هزینه های سربازان و رفاهشان را تامین نماید و قطعا این دوستانی که اعلام نظر میکنند شاید قسمتی از نیروی انسانی را تامین نمایند ولیکن هزینه های سنگینی دولت می بایست صرف آنان نماید که فعلا کسری بوجه داریم
Germany
داریوش
۲۲:۳۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۳
سلام
تجربه نشان داد افراد 30 به بالا خصوصا 35به بالا از توان جسمی کافی برخوردار نیستند و هدف از خدمت جارو زدن و...نیست هدف استفاده بهینه و آمادگی رزمی م باشد
از طرف دیگر این لایحه عالی کارشناسی شده می باشد .الان دولت از عهده هزینه های سربازان بر نمی آید شما که مدعی بی پولی هستید آیا می توانید هزینه های دولت را بدهید!!ا راه حل چیست؟مالیات را افزایش دهد؟؟که به دنبال آن افزایش قیمتها و تورم خواهد بود.پس حداقل هم بوجه دفاعی از این راه تقویت می شود و هم بخشی از هزینه هایی که سربازان کشور هستند تامین می شود و به دولت کمتر فشار وارد می شود
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۵۱ ۲۱ آذر ۱۳۹۳
سردار دوست داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۷ ۲۱ آذر ۱۳۹۳
پول پول پول.اه
Iran (Islamic Republic of)
امین
۱۰:۴۱ ۲۱ آذر ۱۳۹۳
سلام دستتون درد نکنه بعضی ها واقعا نمی تونستن برن خدمت دمتون گرم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۵ ۲۱ آذر ۱۳۹۳
من دو میلیون هم ندارم چه برسه 20 میلیون تو این اوضاع جهنمی که من دارم حاظرم یه تیر خلاص بهم بزنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۰ ۲۱ آذر ۱۳۹۳
من متولد 63 هستم خدمت هم نرفتم همه میگن ما متخلف اما کسی چه میدونه خرج بیماری پدر را دادن
خرج 6 بچه را دادن یعنی چی کسی مید ونه من با مستاجری و خرج خانواده چطور خدمت میرفتم الان هم هزا و یک بدبختی و مشکلات دارم برای هزار تومان هم گیرم پس نا عادلانه قضاوت نکنید امثال ما بزرگترین جریمه را هم تا حالا دادیم چون همه جور مکافاتی کشیدیم از حقوق اجتماعی هم محروم بودیم
آخرین اخبار