پیام ایران به آمریکا روشن است منطقه‌ در دست ماست،هشدار درباره بی توجهی به سرنوشت کارگروه زیارت،رهبری و روحانی در بین 50 شخصیت مجله تایم، توبیخ اداری برای قتل! و ... از جمله خبریژه های برخی روزنامه های چهارشنبه هستند که اینجا میخوانید.


*کیهان


نفوذی‌های بولتن نویس دوباره فعال شده‌اند؟


اظهارات مبهم و سؤال‌برانگیز رئيس‌جمهور با استقبال رسانه‌های بیمار بیگانه‌‌ای مواجه شد که دولت‌های متبوع آنان و عمله‌های گروهکی‌شان مکرراً از اقتدار و بصیرت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضربات استراتژیک دریافت کرده‌اند.صدای آمریکا، بی‌بی‌سی، دویچه‌وله، شبکه صهیونیستی بالاترین و... از جمله رسانه‌هایی بودند که با استقبال از بخشی از سخنان روحانی در همایش مبارزه با فساد، این اظهارات را به سپاه نسبت دادند.دویچه‌وله آلمان با بیان اینکه روحانی تلویحاً سپاه را به فساد متهم کرد، نوشت: روحانی در سخنان خود، بدون نام بردن از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تمرکز قدرت در یک نهاد را عاملی برای ایجاد فساد دانست. روحانی گفت «اگر اطلاعات، تفنگ، پول، سرمایه، سایت، روزنامه و خبرگزاری را همه یکجا جمع کنیم ابوذر و سلمان هم فاسد می‌شوند.» وبسایت صدای آمریکا نیز در گزارش مشابهی نوشت: اگر چه روحانی در این سخنان به نهاد خاصی اشاره نکرد اما به نظر می‌رسد توصیف روحانی از نهادی که «تفنگ، پول، قدرت، روزنامه، سایت و تبلیغات» در آن جمع شده به سپاه پاسداران ایران اشاره داشته باشد.

وبسایت شبکه دولتی انگلیس نیز در تحلیلی به قلم «حسین-ب» (بولتن‌نویس فراری حزب مشارکت در نهاد ریاست جمهوری دوره خاتمی) تصریح کرد کنایه‌های روحانی متوجه سپاه بوده است. بی‌بی‌سی با این مقدمه عقده‌گشایی مفصلی علیه سپاه انجام داد.یادآور می‌شود طی 35 سال پس از انقلاب هم رژیم‌های آمریکا و انگلیس و غربی و هم گروهک‌های ورشکسته ضد انقلاب به موازات دریافت ضربات استراتژیک از سپاه، علیه این نهاد ملی و انقلابی بدگویی و تهمت‌پراکنی و عقده‌گشایی کرده‌اند؛ چه اینکه غربی‌ها می‌دانند هر ضربه مهمی که در منطقه خورده و شکست‌های بزرگ را به جان خریده‌اند ناشی از اقتدار و تدبیر و نفوذ بی‌بدیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است.

سپاه پاسداران از دفاع مقدس تا مقابله با کودتاهای بزرگ و سپس کمک به سازندگی و خودکفایی اقتصادی در کشور پیشقدم بوده و پرسش این است که چرا آقای روحانی فرصت عقده‌گشایی ضربه‌خوردگان از سپاه را فراهم کرده و آیا مثلا تفنگ یا اطلاعات این نهاد ملی و انقلابی جز در برابر جنگ‌افروزی‌های اشرار بین‌المللی و گروهک‌ها به کار گرفته شده است. اما اگر گفته شود منظور آقای روحانی سپاه نبوده- که ان‌شاءالله این‌گونه باشد- پرسش این است که چرا سخنانی دو پهلو ادا می‌شود؟ از سوی دیگر باید پرسید آیا گروهک‌های براندازی که فتنه 78 و 88 را آفریدند و آقای روحانی سال 88 صراحتاً آنها را مزدور دشمن نامید با اغماض برخی مسئولان باید برای خیانت و توطئه‌گری آزاد باشند و به جای بستن سگ‌ها، سنگ‌ها را بست و علیه ابوذر و سلمان‌های انقلاب ابهام پراکنی کرد؟ آیا به آقای روحانی اطلاعات غلط می‌دهند و بولتن‌نویس‌هایی از جنس بولتن نویس‌های دوره ریاست جمهوری خاتمی در میان برخی اطرافیان آقای روحانی فعالند؟!

حساسیت مضحک غرب به ژنرالی که تروریست‌های داعش را له کرد

یک هیئت وابسته به سازمان ملل در گزارشی حضور سرلشگر سلیمانی را ناقض تحریم‌ها علیه ایران دانست و نسبت به آن ابراز ناخرسندی کرد!
خبرگزاری رویترز به نقل از یک گزارش سازمان ملل نوشت، ناظران آن سازمان «انتشار عکس‌های قاسم سلیمانی در عراق»، را احتمالا شاهدی بر حضور فرمانده نیروی قدس در عراق می‌دانند که در این صورت ناقض تحریم‌های بین‌المللی است. رویتر می‌نویسد: قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای قدس، شاخه برون‌مرزی سپاه‌پاسداران جمهوری اسلامی، از سال 2007 میلادی در فهرست تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفته است. آنچه علاوه بر انسداد دارایی، منع سفر بین‌المللی را نیز برای او همراه می‌آورد. به جز شورای امنیت سازمان ملل، وزارت خزانه‌داری ایالات متحده نیز آقای سلیمانی را به اتهام دست داشتن نیروهای قدس در خشونت‌های سوریه، تحریم کرده است.

این اظهارات در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل و جبهه غربی مدعی دوستی با ملت عراق و سوریه هیچ کار موثری برای دفاع از مردم مظلوم و در معرض جنایت‌های تروریست‌ها در این دو کشور نکرد بلکه برخی اعضای شورای امنیت ارتباط کارفرمایی با تروریست‌ها دارند. در مقابل حضور سرلشگر سلیمانی در عراق موجب بسیج ظرفیت‌های مردمی علیه تروریست‌های داعش و شکست‌های سهمگین تروریست‌ها شد.

احتمالا همین موضوع موجب خشم و ترس رژیم‌هایی‌ نظیر آمریکا و انگلیس شده است.نشریه آمریکایی نیوزویک اخیرا در تیتر صفحه اول خود نوشت «او (سلیمانی) ابتدا با ما جنگید و اکنون در حال له کردن داعش است... سلیمانی مغز نظامی متفکر ایران در عراق است. فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران است که - به تایید بسیاری از نظامیان - فرماندهی عالی و دارای توان مدیریت راهبردی بالا است، اغلب در ماموریت‌های مخفیانه شرکت می‌کند. او در ماموریت جدید خود در برابر دوربین‌ها ظاهر شد و ماه سپتامبر گذشته در منطقه عملیاتی آمرلی در کنار عراقی‌ها عکس گرفت. عکسی که حامل پیامی آشکار برای غرب بود که تهران تمام و کمال در صحنه حضور دارد.»در همین حال به گزارش آسوشیتدپرس ژنرال جیمزتری فرمانده ارشد عملیات ائتلاف آمریکا علیه داعش اعلام کرد: شبه نظامیان داعش ابتکار عمل را در عراق از دست داده و در موقعیت دفاعی قرار گرفته‌اند آنها اکنون امکان بسیار کمتری برای مانور دادن  در خاک عراق دارند.

ناخشنودی عضو مرکزیت کارگزاران از وزارت فرهادی

عضو مرکزیت حزب مشارکت نسبت به حضور دکتر محمد فرهادی در وزارت علوم ابراز ناخرسندی کرد.اشرف بروجردی از معاونین وزارت کشور دولت اصلاحات در مصاحبه با روزنامه آرمان، فرهادی را ناآشنا به وزارت علوم معرفی کرد و گفت: آقای فرهادی مدت‌ها از وزارت علوم فاصله داشته و از نزدیک با اتفاقات این وزارتخانه آشنایی ندارد. گزینه‌هایی که برای وزارتخانه علوم معرفی شدند به نوعی قرابت فکری بیشتری نسبت به آقای فرهادی با کادر علمی دانشگاه‌های کشور داشتند. بین آقای فرهادی و جامعه علمی تنها یک گپ مختصر اتفاق افتاده و رابطه عمیق و تنگاتنگی وجود ندارد.وی ادامه می‌دهد: شاید برخی عنوان کنند که به هر حال او در گذشته برای مدتی وزیر علوم بوده و با جنبه‌های کار در وزارت علوم بیگانه نیست. با این وجود باید عنوان کرد که وی یک پزشک بوده و جزئی از کادر علوم انسانی، علوم اجتماعی و علوم پایه نیست. فضایی که بر علوم پزشکی حاکم است با فضایی که بر علوم انسانی و علوم اجتماعی حاکم است کاملا متفاوت است.

بروجردی با بیان اینکه فرهادی باید راه توفیقی و فرجی‌دانا و نجفی را ادامه دهد، گفت: دومین چالش پیش روی آقای فرهادی انتخاب کادر همکاران خود است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. فرهادی هم به مانند همه مدیران این حق را دارد که به سلیقه خود همکارانش را انتخاب کند.آقای فرهادی در انتخاب همکاران خود نباید به سراغ کسانی برود که با فضای وزارت علوم بیگانه هستند.خبرنگار پرسید با نگاهی به گزینه‌های پیشنهادی آقای روحانی برای وزارت علوم می‌توان نوعی شباهت در رویکرد را در تمامی گزینه‌ها مشاهده کرد. در این زمینه حتی می‌توان به سخنان آقای جهانگیری استناد کرد که به تازگی عنوان کرد که آقای فرهادی با گزینه‌های قبلی تفاوت چندانی ندارد. حتی آیت‌ا... هاشمی قبلا عنوان کرده بودند که آقای فرهادی همان آقای معین است و تفاوت خاصی بین این دو نیست. به نظر شما آقای روحانی با برنامه خاصی دست به چیدمان گزینه‌های وزارت علوم می‌زدند؟

بروجردی در پاسخ گفت: به نظر من این گزینه‌ها کاملا هم یکسان نیستند. این گزینه‌ها در رویکردی که به وزارت علوم و جامعه علمی دارند با یکدیگر متفاوت هستند. بروجردی همچنین گفت که فرهادی توسط حداد عادل به روحانی پیشنهاد شده است.یادآور می‌شود پیش از این رسانه‌های حامی فتنه به اعتبار اینکه فرهادی در جلسه رای اعتمادچفیه بر دوش انداخت و تصریح کرد: «فصل‌الخطاب ما رهبری و خط قرمز ما فتنه است»، وزارت او را عقب‌نشینی خود ارزیابی کردند و حتی روزنامه‌های داخلی چون اعتماد و شرق سخنان صریح فرهادی در مجلس را از متن خبر جلسه رای اعتماد به طور کامل حذف کردند! به نوشته برخی از این محافل، وفاداری فرهادی به نظام، کار را برای ساختارشکنان سخت می‌کند.

پیام ایران به آمریکا روشن است منطقه‌ در دست ماست

نفوذ منطقه‌ای ایران، مسئله‌ای حل نشده در مذاکرات هسته‌ای و مانع امتیاز‌دهی این کشور است.روزنامه سعودی‌الحیات ضمن انتشار این ارزیابی نوشت: اختلاف‌ها در مذاکرات حول دو محور اساسی نفوذ منطقه‌ای ایران و برنامه هسته‌ای این کشور دور می‌زند. ایران از هیچ فرصتی برای قرار گرفتن در موقعیت برتر رقابت منطقه‌ای نمی‌گذرد و تازه‌ترین نمونه آن، رقابت با ائتلاف غرب برای مقابله با داعش در منطقه است، به طوری که تهران تلاش می‌کند صرفنظر از رضایت و یا نارضایتی غربی‌ها، شایستگی خود را به هر حال به رخ رقبا بکشد.الحیات اضافه کرد: حضور اخیر سردار قاسم سلیمانی در عراق را می‌توان در همین راستا ارزیابی کرد؛ پیام حضور سلیمانی برای آمریکا‌یی‌ها این است که منطقه در دست ایران است. رهبر عالی ایران هم این پیام را به شیوه خاص خود، از طریق کم‌اهمیت جلوه دادن مسئله توافق با غرب بیان کرد و لزوم تمرکز بر ایجاد تشکیلات بسیج در عراق، سوریه، لبنان و غزه را مورد تاکید قرار داد.

در همین حال صادق خرازی معاون وزارت خارجه‌ در دولت اصلاحات گفت: حرکت سردار سلیمانی در عراق زمینه‌ساز اقتدار ایران در عرصه‌های منطقه‌ای خواهد شد. سیدصادق خرازی در گفت‌وگو با نامه‌نیوز و در پاسخ به سوالی در مورد نقش سردار سلیمانی در عراق گفت: حضور سلیمانی و نقش او در عراق اقتدار جمهوری اسلامی را می‌رساند و بیانگر این معناست که ما در کشور بخشی داریم که می‌تواند فراتر از مرزهای ایران حرفی برای گفتن داشته باشد. این خود نشان از اقتدار سیاست خارجی ایران در منطقه و جهان است.نماینده سابق ایران در سازمان ملل در مورد پخش تصاویر سردار سلیمانی در میان رزمندگان عراقی و شبهاتی که در این مورد وجود دارد خاطرنشان کرد: این مسئله و این حضور به هیچ عنوان شبهه‌ناک نیست و اگر بخواهیم اینگونه فکر کنیم باید در مملکت را ببندیم، گوشه خانه بنشینیم و آبگوشت بخوریم و کاری به جهان نداشته باشیم.سفیر سابق ایران در فرانسه افزود: فعالیت‌های قاسم سلیمانی، آبروی منطقه‌ای، تحکیم و اقتدار جمهوری اسلامی را به دنبال دارد.

شیب ملایم قیمت‌ها یا نسخه بدل تعدیل اقتصادی کارگزاران؟!

زمانی که حسن روحانی آذرماه سال گذشته در گزارش 100 روزه تلویزیونی خود کلمه «شیب ملایم» را در توصیف افزایش قیمت‌ها بر زبان راند و نهم بهمن همان سال در نشست مشترک دولت و مجلس 9 بار کلمه «شیب» را به کار برد، هیچ‌کس گمان نمی‌کرد پشت این کلمه کلیدی یک تئوری اقتصادی نهفته باشد.این تحلیل را روزنامه وطن امروز منتشر کرد و با هشدار به باز تولید سیاست‌های تعدیل اقتصادی نوشت: «شیب ملایم» نه فقط 2 کلمه ساده بلکه به مثابه یک تئوری نمود کرده است؛ تفکری که نقشه راه اقتصادی دولت یازدهم را ترسیم کرده و به سرعت هم در حال اجراست.این روزنامه می‌افزاید: قانون هدفمندی یارانه‌ها با هدف اصلاح پرداخت سوبسید و یارانه‌ها و اصلاح مصرف،‌دی ماه 88 به تصویب نهایی رسید. با اجرای این قانون قرار بود دولت یارانه حامل‌های انرژی را حذف و قیمت‌ها را اصلاح کند و بخشی از درآمد حاصل از آن را به عنوان جبرانی به مردم بدهد. طبق قانون هدفمندی دولت یارانه حامل‌های انرژی را کاهش می‌داد و بخشی از درآمد آن را به مردم به عنوان «جبران» هزینه‌های تحمیل اجرای این قانون پرداخت می‌کرد.

اما در دوره جدید یارانه‌ها برداشته می‌شود، قیمت‌ها افزایش می‌یابد اما از آن «جبرانی» موعود هم خبری نیست! نویسنده تصریح کرد: گویی تئوری مدنظر مسئولان دولت جدید همان تئوری کهنه 2 دهه قبل بود با رنگ و لعاب تازه. در دولت‌های پنجم و ششم سیاست تعدیل اقتصادی با هدف رشد و توسعه بدون توجه به معیشت و رفاه ملت اجرا شد و تفکر «توسعه باید انجام شود حتی اگر عده‌ای زیر چرخ‌دنده‌های آن له شوند» شکل گرفت. «شیب ملایم» دولت یازدهم سیاست‌های «تعدیل اقتصادی» دولت سازندگی را ادامه می‌دهد اما با روشی دیگر. در این روش حتی اگر خدمات و کالایی 30 تا 50 درصد گران شود هم با صفت شیب ملایم خوانده می‌شود.در یک سال اخیر  فقط سوخت یا خدماتی مانند آب، گاز و برق گران نشده بلکه خدماتی مانند پست، حمل و نقل ریلی، حمل و نقل هوایی، محصولات کشاورزی و محصولات صنعتی مانند خودرو نیز با افزایش قیمت رسمی دولتی مواجه شد. در ادامه دولت یک گام دیگر برای اجرای «شیب ملایم» برداشت و آن گرانی قوت غالب مردم بود.

دولت بدون هیچ توضیحی گرانی نان را اجرا کرد اما خبرها و اظهارات مسئولان نشان می‌دهد «شیب ملایم» فقط شامل ابعاد مختلف اقتصادی نمی‌شود بلکه این شیب قرار است به حوزه «آموزش» که یکی از حساس‌ترین و استراتژیک‌ترین حوزه‌هاست، برسد! موضوع واگذاری اداره مدارس دولتی به بخش خصوصی و واگذاری اداره  مدارس به مردم معنایی جز پولی شدن مدارس ندارد. یعنی قرار است «شیب ملایم» به حوزه آموزش نیز ورود کند و مسئولان در توجیه آن عباراتی مانند «پرداخت سرانه هر دانش‌آموز و واگذاری اداره مدارس به خود مردم» را اعلام می‌کنند. این سخنان یعنی اینکه مدارس دولتی واگذار می‌شود و دولت به مدارس پولی بابت سرانه دانش‌آموز می‌پردازد اما یقینا اداره‌کنندگان مدارس پول بیشتری طلب می‌کنند و مردم باید هزینه تحصیل را بپردازند.اینجاست که «شیب ملایم» را نه فقط 2 کلمه ساده بلکه یک تئوری و ایدئولوژی می‌دانیم که قرار است - نه با ملایمت بلکه با ایجاد فشار اقتصادی - به اهداف کهنه اقتصادی که همان سیاست تعدیل است، دست یابد.اگر تئوری شیب ملایم در حوزه فرهنگ و آموزش اجرایی شود اشتباهات دولت دو چندان خواهد شد و جبران این اشتباهات برای مسئولان سخت خواهد بود.

*خراسان

هشدار درباره بی توجهی به سرنوشت کارگروه زیارت

بر اساس گزارش یک نهاد نظارتی، در حالی که بر اساس مصوبات 20 شهریورماه و 23 مهرماه هیئت دولت، مقرر شده بود کارگروه توسعه و تعمیق زیارت و ترویج فرهنگ رضوی با مشخص شدن اعضا و اختیارات به فعالیت مشغول شود، این مصوبات دولت به علت مغایرت با حدود اختیارات مشخص شده دولت در اصل 127 قانون اساسی ابطال شده و علی رغم ابلاغ رسمی این ابطال به دولت، هیچ اقدامی جهت اصلاح مصوبات مذکور صورت نگرفته و سرنوشت این برنامه دولت در ابهام قرار دارد.

ابهام درباره مصوبه دولت در خصوص کیفیت آرد و نان

علی رغم تاکید دولت در مصوبه خود پیرامون گران شدن 30 درصدی قیمت نان مبنی بر اینکه "به منظور بهبود کیفیت آرد و نان و بهداشت و امنیت غذایی، اعتبارات لازم در بودجه های سنواتی جهت اصلاح فرآیند تولید آرد و نان در اختیار استانداران قرار می گیرد"، طبق اعلام نظر کارشناسان یک دستگاه نظارتی، هنوز برنامه خاصی جهت مشخص شدن نحوه و شرایط بهبود کیفیت آرد و نان از سوی دولت مشخص نشده است در حالی که این بهبود، نیازمند برنامه ای چند ماهه و مشخص شدن اعتبارات و مسئولیت های مربوطه است.

*ایران

توهم بزرگ یک روزنامه


یک روزنامه در شمارگان چند صدتایی در یک توهم بزرگ و عجیب و غریب خود را مخاطب سخنان روز دوشنبه رئیس جمهوری در همایش مبارزه با فساد اعلام کرد!روحانی در این همایش که روز دوشنبه برگزار شد، گفته بود: چرا یک رسانهای یک قوهای را هجو و استهزا میکند و با او برخورد نمیشود، چرا یک رسانهای یکی را بزرگ میکند و یکی را خوار میکند برای اهداف آیندهاش، چرا با او برخورد نمیشود؟گفتنی است درحالی که انتقادات رئیس جمهوری عمدتاً متوجه کسانی است که در اتاق تخریب به طراحی علیه دولت مشغول هستند و یک جریان گسترده رسانه ای- تبلیغاتی را در خدمت خود گرفتهاند.اما ظاهراً یک روزنامه که به تیترهای زرد سیاسی رو آورده و گمان میکند کانون توجهات است، خود را مخاطب سخنان رئیس جمهوری دانسته و با تیتری درشت این توهم را نشان داده است!

رهبری و روحانی در بین 50 شخصیت مجله تایم

نام رهبر معظم انقلاب و حسن روحانی در فهرست نامزدهای شخصیت سال مجله تایم قرار گرفت. به گزارش بیبیسی مجله تایم، نامزدهای خود را برای انتخاب شخصیت سال این مجله معرفی کرد.در میان ۵۰ شخصیتی که برای انتخاب به رأیگیری گذاشته شدهاند، نام رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری هم دیده میشود.

گزارش 7 صفحهای سازمان ملل از سردار سلیمانی

رویترز به نقل از گزارشی از سازمان ملل مدعی شد: ناظران سازمان انتشار عکسهای قاسم سلیمانی در عراق را احتمالاً شاهدی بر حضور فرمانده نیروی قدس در عراق میدانند که در این صورت ناقض تحریمهای بینالمللی است.این خبرگزاری ادعا کرد: گزارش «هیأت کارشناسان ملل متحد در امور ایران»در این باره در هفت صفحه منتشر شده است.

مصاحبه نوه دختری آیتالله مهدوی کنی دردسر ساز شد


مصاحبه نوه دختری آیتالله مهدوی کنی درباره موضع رئیس فقید مجلس خبرگان نسبت به آیتالله هاشمی رفسنجانی انتقاد سایت تابناک را بهدنبال داشت.تابناک در یادداشتی به بازخوانی بخشهایی از این مصاحبه پرداخت و با اشاره به حضور پسر، برادر و داماد مرحوم آیتالله مهدوی کنی تأکید کرد این افراد برای روایت خاطره و تبیین مواضع سیاسی آیتالله مهدوی کنی از «جوانان کم سن و سال» شایستگی بیشتری دارند.نوه دختری دبیر کل فقید جامعه روحانیت مبارز اخیراً در گفتوگویی گفته بود: «ببینید آقای مهدوی دل خوشی از آقای هاشمی و برخی دوستان قدیمی که اسم آنها در مناظرات آمد نداشتند؛ اگر داشتند اصلاً چرا وارد مجلس خبرگان شدند؟ اگر کسی بگوید ایشان دل خوشی از این افراد داشت، قطعاً دروغ گفته است».

رد ادعای ممنوع التصویری خاتمی


علی مطهری ادعای ممنوعیت انتشار تصویر سید محمد خاتمی را رد کرد. به گزارش تسنیم نماینده تهران در جلسهای که روز دوشنبه در دانشگاه اصفهان برگزار شد گفت: با توجه به اینکه من نماینده قوه مقننه در مطبوعات بودم، از واقعیت قضیه خبر دارم. شورای عالی امنیت ملی تصویر کروبی و موسوی را ممنوع کرده و ممنوعیتی پیرامون پخش تصویر خاتمی وجود ندارد.

*قدس

رشوه بگیر، اخراج می شود

عصر ایران: سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی، برخورد با فساد در این نیرو را بسیار جدی دانست و گفت: با مسأله رشوه در ناجا برخورد بسیار جدی می شود و حداقل مجازات آن حتی برای گرفتن 10 هزار تومان، اخراج است.

آموزش پخت فسنجان در نیویورک تایمز!

قدس آنلاین: سایت نشریه نیویورک تایمز در مطلبی عجیب با اشاره به غذای ایرانی فسنجان، روش پخت آن را برای مخاطبان آموزش داده است.

۶۰۰ هزار نفر بیکار شدند

فارس: حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس گفت: اخیرا 14 هزار واحد تولیدی در کشور ما تعطیل شده است، رکود در اقتصاد این طور به دست و پای صنعت و کشاورزی ما پیچیده است، طبق آمارها 400 هزار شغل ایجاد کرده‌ایم، اما باید بدانیم 600 هزار نفر از کار بیکار شدند.

قطع درختان دارآباد تهران!

قدس آنلاین: محمد حقانی رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با تأیید قطع تعدادی درخت در منطقه دارآباد گفت: تعداد دقیق درختان هنوز مشخص نیست، ولی پیگیر موضوع هستیم.

افزایش بودجه نهاد ریاست جمهوری!

نسیم: مرتضی بانک معاون کل سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در مورد علت افزایش ۸۳ درصدی بودجه نهاد ریاست جمهوری نسبت به سال قبل، گفت: بخش زیادی از آن بدهی است که از سال ۹۱ تا ۹۲ از دولت قبل باقی مانده و باید پرداخت می‌شد، برای همین هم جداگانه این اعتبار دیده شده است. افزایش بودجه نهاد همچون سایر دستگاه ها اعمال شده است.

توبیخ اداری برای قتل!

ایرنا: روزنامه ایندیپندنت نوشت: هفده نفر از مأموران پلیس منطقه ای در بریتانیا که در پرونده قتل بیژن ابراهیمی (ایرانی ساکن شهر بریستول انگلیس) مورد بازپرسی قرار گرفته بودند، با توبیخ اداری روبه رو شده اند!


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.