
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد؛ دکتر محمد رضا صادقی گفت: در قالب این طرح که با هدف بررسی میزان ابتلا به آسم در سطح کشور آغاز شده و اتمام آن تا پایان سال پیش بینی می شود پنج هزار نفر از ساکنان استان خراسان رضوی نسبت به بیماری آسم پایش می شوند.
وی افزود: پرسشگران مرکز بهداشت خراسان رضوی از طریق عناوین و آدرسهای اعلام شده به منزل افراد مراجعه نموده و پرسشهای خود را پیرامون موضوع بیماری آسم مطرح می کنند.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بیان اینکه "آسم" یکی از بیماریهای مزمن التهابی تنفسی است که عوامل ژنتیکی و محیطی در ایجاد آن نقش دارند، گفت: استعمال سیگار و قلیان در دوران بارداری، گرد و خاک، آلودگی هوا به ویژه آلاینده های ازن، نیتروژن و گوگرد، عوامل روانی و اضطراب، عفونتهای مجاری تنفسی و مصرف بی رویه برخی از غذاها مانند تخم مرغ و شیر در ایجاد آسم نقش بسزایی دارند.
انتهای پیام/ش