شیر مادر در مقایسه با شیر خشک، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و می‌تواند احتمال بروز یبوست را در بین کودکان تا چهار برابر کاهش دهد.

نادر شریف‌زاده، متخصص بیماری‌های گوارشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، ممکن است یک بار به ازای هر نوبت شیر دفع داشته باشند که دفع آن‌ها به مراتب راحت‌تر از نوزادانی است که با شیرخشک تغذیه می‌شوند.

وی تأکید کرد: شیر مادر در مقایسه با شیر خشک، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و می‌تواند احتمال بروز یبوست را در بدن کودکان تا چهار برابر کاهش دهد.

شریف‌زاده افزود: در واقع تبدیل شیر مادر به شیر خشک، می‌تواند عادات روده‌ای نوزادان را به ویژه در چند هفته اول تغییر داده و از این طریق موجبات بروز یبوست را فراهم کند.

وی با بیان اینکه بسیاری از والدین از مشکل روده‌ای و بروز یبوست در کودکان‌شان اطلاع کافی ندارند، یادآور شد: برخی از کودکان در زمان اجابت مزاج به اندازه‌ای به خود فشار می‌آورند که صورت‌شان قرمز می‌شود که والدین در این وضعیت باید پیگیر مشکل کودک باشند.

شریف‌زاده خاطرنشان کرد: اگر یبوست در کودکان با مشکل دیگری همراه نباشد، با کمی توجه و مراقبت می‌توان بیماری را در مدت زمان نه چندان طولانی برطرف کرد.



انتهای پیام/

برچسب ها: یبوست ، شیرمادر ، گوارش ، روده ، معده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار