وزیر آموزش و پرورش در بازدید از کتابخانه ملی عنوان کرد:
وزیر آموزش و پرورش در بازدید از کتابخانه ملی عنوان کرد:
به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش امروز در حاشیه بازدید از سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به این که در آینده نزیک قرار است دارالفنون، گنجینه آموزش و پرورش کشور مورد بازسازی و بهره برداری قرار گیرد تجربیات کتابخانه ملی میتواند در این عرصه مفید و یاری رسان باشد.
وی ادامه داد: مقرر است نمایندهای از وزارت آموزش و پرورش و کتابخانه ملی در قالب یک تفاهم نامه موضوعات قابل استفاده در مرکز را بررسی و تدوین کنند تا بتوان از این گنجینهی ارزشمند در تعلیم و تربیت کشور بهره مند شویم.
فانی در پاسخ به این سوال که آیا از ظرفیت کتابخانه ملی در محتوای بررسی میتوان استفاده کرد گفت: بله همین طور است. انعقاد تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش وکتاب خانه ملی میتواند در این جهت بهتر کمک کنند زیرا در دولت یازدهم توسعه مشارکت یکی از سیاستهای جدی به شمار می رود و وزارت آموزش و پرورش در این راستا از همه امکانات و توان جامعه بهره مند خواهد شد تا توسعه مشارکت در همه ابعاد در کیفیت بخشی آموزش و پرورش موثر باشد.
وی در خصوص صحبتهای اخیر رئیس جمهور در مورد واگذاری مدارس به بخش خصوصی گفت:در سال جاری بسته حمایت برای استفاده از توان بخش خصوصی در آموزش و پرورش داشتیم و صحبتهای رئیس جمهور در گلستان به این اشاره دارد که ما از توان بخش خصوصی در قالب لایحهای که به مجلس ارائه خواهد شد استفاده میکنیم بنابر این صحبتهای رئیس جمهور میتواند در ادامه در بسته حمایتی مورد بحث قرار گیرد ولایحهای آن تدوین و به مجلس ارائه شود.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال خبرنگاری مبنی ببر این که بازدید از چند مجموعه مجهز دانش آموزان استثنایی تهران شاهد اتفاقاتی از جمله آشنا نبودن معلمان نابینا با خط بریل بودیم نظر شما در این خصوص چیست؟ افزود:این اتفاقات قاعدتا نباید مشاهده شود اما با توجه به اطلاعات بنده این موضوع عمومیت ندارد زیرا آموزش و پرورش استثنایی مجموعه مجزایی دارد و این موارد نباید عمومیت داشته باشد اما ذکر این نکته تکلیفی بر من ایجاد کرد که گروهی را برای پیشگیری در این خصوص ایجاد کنم.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که تاکنون چه گامهایی برای اجرای مطالعه مفید در بین دانش آموزان برداشتهاید، خاطر نشان کرد: رئیس جمهور در سخنرانی آغاز سال تحصیلی 92-93 خود بر پیش بینی زنگ کتابخوانی، پرسشگری، گفتگو و تقویت درس انشا تاکیداتی داشتند که نشان دهنده صحبتهای رئیس جمهور در این راستا بوده است.
بنابر این آموزش و پرورش گامهای خوبی برداشته است به طوری که امسال در مدارس ابتدایی کتابخانهای کلاسی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش راه اندازی شده بنابر این گر آموزش و پرورش در دوره ابتدایی موضوعات کتاب خوانی، گفتگو، کتابخانههای کلاسی را ترویج کند به طور قطع گام موثری در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در دانش آموزان برداشته است.
وزیر آموزش و پرورش در پایان در پاسخ به این سوال که آیا هم اکنون در مدارس زنگ کتابخوانی وجود دارد خاطر نشان کرد: بخشی از زنگ فاریس مدارس ابتدایی به این موضوع اختصاص دارد، اما با توجه به این که آموزش و پرورش در سراسر کشور حدود 7میلیون دانش آموزان ابتدایی دارد امکان این اقدام در مدت یک سال امکان پذیر نیست ولی جهت گیریها امیدوار کننده است.
انتهای پیام/