چند سالی است در این ایام کربلا شاهد بزرگترین تجمع شیعیان است که گویی چون مغناطیسی عاشقان را مجذوب خود می کند و شلمچه افتخار لقب دروازه عاشقان بین الحرمین را دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران اگر در گذشته گفته می شد مهدی موعود (عج) زمانی که بیاید جهانیان عاشقانه و دسته دسته به سویش دست بیعت دراز مي کنند شاید برای برخی مبهم بود ولی با مشاهدات امروز، راهپیمایی عظیم عاشقان کربلا معما را حل می کند چرا که فقط شلمچه دروازه ای از دروازه های ورودی به عراق مملو از جمعیت زائران دیار عشق و حماسه حسین (ع) شده است.

کربلایی که بزرگ می شود   

محسن یکی از زائرینی که قصد زیارت اربعین و عبور از مرز شلمچه را دارد، به خبرنگار مهر می گوید: این بار سومی است که به زیارت اربعین مشرف می شوم، کربلا شهر کوچکی است و شاید برای برخی عجیب و مبهم باشد که چگونه میلیون ها زائر در این ایام در این شهر کوچک جا می شوند.

وی می افزاید: این سوالی است که تاکنون کسی جوابی برای آن پیدا نکرده است فقط می توان گفت که این ایام گویی کربلا از سوی خدا بزرگ می شود که توانسته این جمعیت انبوه را در خود جا دهد و باز هم جا برای زائرین دیگر نیز داشته باشد.

محسن تصريح مي كند: به رغم خطرات راه و تهدیدات تکفیری ها عزم ما برای زیارت اربعین بیشتر می شود و اگر هم در این راه جان بدهیم افتخار می کنیم.

معطل شدن مردم حتی اگر به روزها نیز کشیده شود باز تردیدی در عزمشان براي حرکت به سوی معشوقشان ایجاد نکرده است. رضا دیگر زائری که دو روز در مرز شلمچه در انتظار عبور است، به خبرنگار مهر می گوید: از استان فارس به مرز شلمچه آمده ام، دو روزی است که منتظر هستم اسمم را بخوانند و مهر خروجی به گذرنامه ام زده شود، اما ناراحت نیستم چرا که با چشمانم می بینم که مسئولان چگونه در حال خدمت به زائرین هستند و این معطل شدن را طبیعی می بینم زیرا که انبوه مردم مشتاق زیارت حاضر در شلمچه به اندازه ای زیاد است که عملیات خروج را با کندی مواجه کرده است. این دو روز ماندن من در شلمچه به قدری برایم زیبا و شیرین بود که خستگی را از تنم برداشت و با دیدن اشتیاق مخلصانه تکایای مردمی خدمت رسان به زوار به شیعه بودنم با تمام وجود افتخار می کنم.

عبور بدون گذرنامه ممكن نيست/ مراجعه روزانه ۵۰ هزار نفر به مرز

فرماندار شهرستان خرمشهر در گفتگو با مهر اظهار مي كند: روزانه بالغ بر ۵۰ هزار نفر از هم وطنان کشورمان برای رفتن به زیارت اربعین به مرز بین المللی شلمچه مراجعه می کنند.

ولی الله حیاتی می افزاید: به دلیل اینکه از سوی کشور عراق عملیات ورود زائران به کندی در حال انجام است توصیه می شود مردم به تدریج به مرز شلمچه وارد شوند.

وی با تکذیب خبر خروج بدون گذرنامه عنوان کرد: همه مردم می بایست برای خروج از مرز شلمچه گذرنامه معتبر همراه داشته باشند و خبرهایی که گفته شده است زائران با کارت ملی و شناسنامه می توانند خارج شوند، کذب است.

حیاتی آخرین آمار خارج شده از مرز شلمچه را ۱۷۵ هزار نفر عنوان می کند و می گوید: کشور عراق روزانه فقط ۱۵ هزار نفر زائر را پذیرش می کند و این درحالی است که ورودی ما روزانه بیش از ۵۰ هزار نفر است.

فرماندار خرمشهر از تکایای خدمت رسان مردمی به عنوان یکی از بزرگترین یاوران مسئولان در خدمت رسانی به زوار ياد می کند و می افزاید: ۳۱ تکیه خدمت رسان مردمی در یادمان شهدای شلمچه کمک شایان و وصف ناپذیری در خدمت به زائرین تا به امروز انجام داده اند و جایی بسی تقدیر و تشکر از این مهمان نوازی مردم خرمشهر و آبادان است.

باز شدن مجدد مرز شلمچه پس از ۶ ساعت وقفه

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرمشهر در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص بازگشایی  مجدد مرز  پس از  يك وقفه شش ساعته  توضيح مي دهد: در شب های گذشته ازدحام بیش از حد جمعیت در آن سوی مرز باعث ایجاد بی نظمی در مرز عراق و وارد شدن خساراتی در تجهیزات سیستم گذرنامه عراق شده بود که باعث شد مسئولان عراقی مرز را بر روی زائران ایرانی مسدود کنند.

حجت الاسلام عادل رویوران تصریح می کند: خوشبختانه با پيگيري هاي مسئولان شورای تامین، معاون سازمان حج و زیارت کشور و وساطت نماينده ولي فقيه در استان كه نیمه شب وارد خاک عراق شده  و با استاندار بصره برای حل این موضوع مذاکره کردند، سرانجام پس از ۶ ساعت دروازه عراق مجددا گشوده شد.

وي عنوان مي كند: به دلیل کندی بسیار زیاد در ورود زائران از سوی عراق کریدور مرز شلمچه پر شده است و توصیه می شود تا انجام انتقال زائران به داخل کشور عراق مردم تامل بیشتری به خرج دهند و به تدریج و در روزهای آینده به شلمچه مراجعه کنند.

اتوبان پل نو تا شلمچه مملو از جمعیت

عادل صخی پور تصویربردار شبکه ماهواره ای الاهواز که برای پوشش خبری مراسم اربعین به شلمچه آمده است، به خبرنگار مهر می گوید: لنز دوربین ما نمی تواند آنچه با چشمانمان می بینیم به مردم منعکس کند.

وی می افزاید: تاکنون این همه جمعیت را در شلمچه ندیده بودم، دو طرف اتوبان خرمشهر به شلمچه از پل نو تا یادمان شهدای شلمچه که ۱۳ کیلومتر است، پر از مردمی شده است که با پای پیاده در حال حرکت به مرز شلمچه هستند.

عادل می گوید: امسال مسئولان این منطقه قبل از شروع مراسم اربعین برای خبرنگاران کارت های مخصوصی صادر کرده اند که باعث شده مشکلات سال های گذشته را نداشته باشیم و به راحتی و با اطمینان خاطر در حال جابجایی در این منطقه و پوشش تصویری و خبری هستیم.

وی می گوید: برای نشان دادن انبوه جمعیت سعی می کنم از بالای مکان مرتفع تصویر برداری کنم و زمانی که انبوه جمعیت مشتاق را می بینم که با شور خاص و عجیبی در حال دویدن به سوی دروازه عراق هستند احساس غرور می کنم چرا که مردمان ما به رغم تهاجم های فرهنگی کشورهای مستبد و به رغم آنکه ۱۴۰ شبکه ماهواره ای ضد فرهنگی و مذهبی علیه کشور اسلامی ما راه اندازی کرده اند با این شور و اشتیاق به كربلا راهی مي شوند. با ديدن اين تصاوير متوجه می شویم تیر مستکبران به سنگ خورده است و مردم کشورمان همچنان روز به روز با مذهب و ولایت و رهبری تجدید بیعت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، رزمایش اربعین، تمام قوانین دست ساز بشر را مختل کرده و همه قاعده ها را به هم ریخته است، رزمایش اربعین، تمرین زندگی در دوران موعود است و آری؛ جمعیت هرچه باشد، به اندازه مفهوم آن مهم است و اصل نیست. اصل، حرکت نرم فزاینده ای است که از عاشورای سال ۶۱ هجری آغاز شده و در انقلاب اسلامی اوج گرفته و می رود تا با ظهور موعود(عج) به سرانجام برسد.

برچسب ها: کربلا ، میعاد گاه ، شیعیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار