آمارها نشان می‌دهد که بروز اوتیسم در پسران حدود سه برابر بیشتر از دختران است و اغلب علائم این بیماری در سنین کمتر از سه سال دیده می‌شود.

حشمت‌الله نادی، روان‌شناس بالینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: اوتیسم نوعی اختلال مغزی است که موجب بروز مشکل در برقراری ارتباط یک فرد با دیگران می‌شود.

وی با اشاره به این که علائم اوتیسم در ماه‌های ابتدایی زندگی و به ویژه در 30 ماهه اول بیشتر بروز می‌کند، افزود: برخی از علائم اوتیسم شامل گوشه‌نشینی و ناتوانی در برقراری ارتباط و تعامل با دیگران ممکن است تا سن 10 سالگی و حتی تا پایان عمر نیز باقی بماند.

نادی با بیان این که اوتیسم در پسران شیوع بالاتری دارد، تأکید کرد: آمارها نشان می‌دهد که بروز اوتیسم در پسران حدود سه برابر بیشتر از دختران است و اغلب علائم این بیماری در سنین کمتر از سه سال دیده می‌شود.

وی گفت: کودکان مبتلا به اوتیسم ضریب هوشی کمتری در مقایسه با دیگر افراد هم‌سن خود دارند که البته برخی از افراد مبتلا استعدادهای خاصی دارند.

نادی یادآور شد: اگرچه علت اصلی اوتیسم مشخص نبوده و به دنبال آن درمان قطعی برای آن وجود ندارد، اما با استفاده از آموزش‌های لازم و برخی روش‌های درمانی، می‌توان کودک را از گوشه‌نشینی و انزوا بیرون آورد و به برقراری روابط مناسب او با دیگران کمک کرد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار