به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛علی اشرف آزادی عشایر را شامل 14 هزار خانوار عشایری در قالب14 ایل و یک طایفه مستقل عنوان کردو ادامه داد:کلهر، ترکاشوند، گوران، زردلان، سنجابی، بالاوند، جمور، زنگنه، جاف، زوله، بان زرده، ثلاث باباجانی و ... ایلات اصلی استان کرمانشاه هستند .
وی با اشاره به اینکه 30 درصد کل گوشت قرمز تولیدی استان توسط عشایر تامین می شود بیان کرد: سالانه بالغ بر 10هزار تن گوشت قرمز همچنین سالانه 24 هزار و 500 تن شیرتوسط عشایر استان تولید میشود
آزادی افزود: عشایر استان همچنین سالانه1650 تن الیاف دامی شامل پشم، کرک، مو و... تولید می کنند، ضمن اینکه سالانه 600 تن روغن حیوانی و 21 هزار و 900 قطعه انواع صنایع دستی شامل چیغ، قالی، خرجین و... توسط عشایر استان کرمانشاه تولید میشود.
انتهای پیام/ش