مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: آموزش میتوانند در کاهش و کنترل میزان مصرف نمک تاثیرات مطلوبی بر جای نهد متاسفانه در کشور کنترل خوبی بر میزان مصرف نمک نمیشود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: بر میزان مصرف نمک در کارخانهها نظارت شود، مردم نیز محصولاتی مانند کالباس، خیارشور و چیپس که میزان زیادی نمک دارد به مقدار کمتری استفاده نمایند و میزان مصرف نمک خود به مقدار 3 تا 5 گرم در روز کاهش دهند.
کیمیاگر عنوان کرد: مردم از مصرف کالاهایی که سدیم بالایی در آن وجود دارد پرهیز کنند، اداره استاندارد نیز استانداردی دقیق برای میزان مصرف نمک در محصولات غذایی مشخص کند.
وی تصریح کرد: ترکیبات نمک و سدیم مدت نگهداری مواد غذایی را افزایش میدهد و از این ترکیبات در کنسروها استفاده میشود، افراد مصرف غذاهای کنسروی را به دلیل نمک موجود در آن به حداقل برسانند و به جای آن غذاهای تازه مصرف کنند.
انتهای پیام/