شجاعی در سیامین همایش فصلی مدیران پزشکی قانونی کشور:
شجاعی در سیامین همایش فصلی مدیران پزشکی قانونی کشور:
به گزارش
حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، "احمد شجاعی" در سیامین همایش فصلی مدیران پزشکی قانونی کشور در یزد، اظهار داشت: سازمان پزشکی قانونی در شرایط سختی بهسر میبرد، به طوری که علاوه بر مشکلات خاصی که به لحاظ نوپا بودن با آنها مواجه است، از مشکلات اعتباری و کمبود بودجه نیز به شدت رنج میبرد.
وی افزود: تامین بودجه دستگاهها نباید با چانهزنی مدیران صورت گیرد، بلکه متولیان بودجه باید با بررسیهای کارشناسانه در این رابطه اقدام کنند و بر اساس نیازهای جامعه این امر محقق شود.
شجاعی گفت: مدیران دستگاهها و سازمانها نباید به دنبال چانهزنی برای افزایش اعتبارات باشند، بلکه باید فکر و وقت خود را در مسیر تحول و رشد دستگاههای تحت امر خود بگذارند.
وی با بیان این که پزشکی قانونی همیشه در رقابت افزایش حقوق و مزایای پرسنل خود عقبتر از سایر دستگاهها است، تاکید کرد: خواستار رعایت عدالت در پرداخت حقوق پرسنل دستگاهها با توجه به میزان زحمت و سختی کار آنها هستیم.
این مسئول یکی دیگر از مشکلات پزشکی قانونی کشور را کمبود نیروی انسانی ذکر کرد و گفت: متاسفانه نیروی کار موجود در این سازمان به هچ وجه با حجم کاری حوزه وظایف این سازمان همخوانی ندارد و حتی در مقایسه با سیار دستگاهها نیز قابل قیاس نیست.
وی از حاکم شدن این نگاه یکسان به دستگاهها در بحث کاهش یا افزایش اعتبارات و تعدیل نیرو در کشور گلایه کرد و گفت: این در حالیست که کمبود اعتبارات در پزشکی قانونی منجر به تعطیلی آزمایشگاهها میشود. تعدیل نیرو در این سازمان با وجود حداقل نیروی ممکن، معنایی ندارد.
رییس پزشکی قانونی کشور از دیگر دغدغههای این سازمان به مشکل تامین اعتبار برای طرحهای عمرانی اشاره کرد و با تاکید بر اهمیت به روز رسانی اطلاعات و تکنولوژی در حوزه پزشکی قانونی، از راهاندازی آزمایشگاه ژنتیک برای ایجاد بانک ژنتیک در کشور خبر داد.
وی گفت: پزشکی قانونی برای آنالیز و ثبت اطلاعات در این بانک که تاثیر بهسزایی در سرعت عمل برای تشخیص هویت اجساد و غیره دارد، نیازمند تامین اعتبار است.
شجاعی با اشاره به طرحهای متعدد این سازمان، یکی از طرحهای در حال اجرای پزشکی قانونی کشور را اجرای طرح دادپزشک برای جلوگیری از ارجاع بیمورد اجساد به پزشکی قانونی ذکر کرد.
وی گفت: با اجرای این طرح که با همکاری وزارت بهداشت و درمان صورت میگیرد، از سردرگمی و اتلاف وقت مردم برای انتقال اجسادشان به پزشکی قانونی جلوگیری و به تبع از حجم کارهای بیمورد مراکز پزشکی قانونی کاسته میشود.
وی بیان کرد: در این طرح دقت در صدور گواهیهای فوت صادره شده نیز افزوده خواهد شد و بر اساس آن پزشکان آموزش دیده برای صدور گواهی فوت اقدام خواهند کرد.
رییس پزشکی قانونی کشور، کار در پزشکی قانونی را یک کار ارزشمند خواند که نباید به آن تنها به دید یک حرفه نگاه کرد، بلکه شاغلان در این سازمان باید کار خود را به عنوان یک فرصت برای کسب رضای خداوند و ارائه خدمت جامعه، غنیمت شمارند.
انتهای پیام/