رئیس کمیسیون نظارت حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به واگذاری قبور 198 هزار تومانی توسط شهرداری تهران گفت: هزینه دریافتی شهرداری در مقابل سایر نقاط مجاور تهران بسیار ناچیز است.

پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت حقوقی شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، بابیان اینکه برخلاف اظهارات مطرح در خصوص افزایش قیمت قبور هیچ افزایش قیمتی در این زمینه وجود ندارد افزود: آنچه شهرداری بابت  تمام عملیات دفن و کفن و نیز خود قبر از شهروندان دریافت می‌کند در حدود 198 هزار تومان و تقریبا رایگان است و این درحالی است که تنها اقدامات مرتبط با غسل و موارد ابتدایی کفن،  در شهرستان‌های مجاور تهران از این میزان بسیار بیشتر است.
 
وی افزایش قیمت احتمالی را مرتبط با رزرو قبور توسط شهروندان عنوان کرد و اظهار داشت: باید توجه نمود که افزایش قیمت در این زمینه اقدام درستی بوده چرا که رزرو  قبر برای فردی که زمان درگذشت او مشخص نیست تنها به معنای ذخیره یکی از ظرفیت‌های مورد نیاز شهر و فریز نمودن آن است. 

شهرداری از هیچ وظیفه‌ای جهت تامین رزرو قبور برخوردار نیست
 
رئیس کمیسیون نظارت حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه شهرداری از هیچ وظیفه‌ای جهت تامین رزرو قبور مورد نیاز شهروندان جهت استفاده آن در سالهای آتی برخوردار نیست گفت: در صورت ارائه هر گونه مکانی به این افراد حتی اگر به دلیل درخواست فرد دریافت کننده مبنی بر مجاور بودن قبر مورد نیاز با یکی از بستگان درجه اول باشد این مبلغ باید به صورت آزاد محاسبه شود.
 
سروری با بیان اینکه ارائه هر گونه مکانی جهت دفن اموات با مبلغ تقریبا رایگان شهرداری به متقاضیان جهت استفاده آن در آینده به معنای توقف ثروت شهر است افزود: شهرداری هیچ ابایی در ارائه این خدمات و پذیرش درخواست شهروندان نداشته اما شهروندان نیز باید هزینه این ثروت متوقف شده را پرداخت کنند. 

 حذف تمرکز زدایی از آرامستان‌های تهران
 
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اظهارات اعضای شورای شهر مبنی بر اتمام ظرفیت بهشت زهرا تا 5 سال آینده آیا مکانی جایگزین آن مشخص شده  و یا خیر  با بیان اینکه هدف اعضای شورای شهر حذف تمرکز زدایی از آرامستان‌های تهران است اظهار داشت: معتقدیم که آرامستان‌ها باید به صورت شمالی ،جنوبی و شرقی و غربی ایجاد شده تا از بار ترافیکی ایجاد شده جهت ورود شهروندان به یک نقطه ممانعت شود.
 
وی مشکلات ترافیکی، آلودگی صوتی وزیست محیطی و مسائل متعدد دیگر را از مهمترین دلایل لزوم تکثر درآرامستان‌ها و ایجاد آرامستان در چند نقطه تهران عنوان نمود و تصریح کرد: تا زمانی که تمرکز از جنوب شهر تهران جدا نشود مشکلات فعلی تداوم خواهد یافت و این به معنای آن است که باید تلاش‌ها در راستای ایجادآرامستان‌ها با وسعت کمتر و نیز احیای آرامستان‌های قدیمی صورت پذیرد.
 
رئیس کمیسیون نظارت حقوقی شورای اسلامی شهر تهران در پایان با عنوان اینکه مذاکرات شهرداری و شورا جهت مشخص نمودن مکان آرامستان‌ها در حال انجام است خاطر نشان کرد: تمرکز زدایی و ایجاد آرامستان در نقاط مختلف شهر ضمن پاسخگویی مناسبتر به شهروندان کاهش فشار و بار ترافیکی جنوب شهر  را به دنبال خواهد داشت.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار