یادگاری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

سالانه مبالغ هنگفتی از بودجه‌های پژوهشی در دانشگاه‌ها هدر می‌رود

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در صورتی‌که دولت و وزارت علوم برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان برنامه‌ای نداشته باشند، نباید از دانشگاه انتظار معجزه داشت.

"محمدحسین یادگاری" در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، درباره موانع موجود در مسیر ورود دانشگاه به عرصه صنعت، اظهار داشت: در صورتی که وزارت علوم برنامه‌ای مدون برای ورود به صنعت داشته باشد به نحو موثری می‌تواند در کاهش اثر تحریم‌ها نقش‌آفرین باشد و در این صورت هیچ کشوری نمی‌تواند ما را تهدید به تحریم کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به  فرمایشات مقام معظم رهبری ادامه داد: در صورتی‌که دولت و وزارت علوم برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان برنامه‌ای نداشته باشند، نباید از دانشگاه انتظار معجزه داشت.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه سالانه مبالغ هنگفتی در زمینه‌های پژوهشی در دانشگاه‌ها هزینه می‌شود، اظهار داشت: متاسفانه این هزینه‌های هنگفت به‌دلیل نداشتن هدف مشخص غالبا هرز رفته و هدر می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر پایان‌نامه‌ها غالبا یا خاک می‌خورند یا فقط تبدیل به مقاله می‌شوند، تاکید کرد: امروز برنامه‌ای برای هماهنگی لازم در داخل دانشگاه‌ها و ایجاد پل‌های ارتباطی بین دانشگاه و صنعت و دست آخر تجاری سازی محصول در دانشگاه‌ها  وجود ندارد.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس  در پایان خاطرنشان کرد: تدوین برنامه‌ای مدون برای این مهم به فرموده رهبری عزم ملی می‌طلبد، یعنی قوای مقننه، مجریه و قضائیه باید ضمن اختصاص اعتبارات مناسب با برنامه‌ریزی مدون و استراتژیک موانع رسیدن به چشم‌اندازهای 1404 سند چشم‌انداز علمی را برطرف کنند تا موارد درسی در دانشگاه‌ها پژوهش محور و در نهایت به محصول تبدیل شوند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار