در بیانیه دفتر تحکیم وحدت تاکید شد

ملت ایران با عدم توافق چیزی از دست نمی‌دهد/ آماده‌ایم با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تحریم‌های ظالمانه را بی‌اثر کنیم

دفتر تحکیم وحدت در آستانه مذاکرات هسته‌ای با صدور بیانیه‌ای از تیم مذاکره کننده هسته‌ای حمایت کرد.

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران؛ دفتر تحکیم وحدت در آستانه مذاکرات هسته‌ای با صدور بیانیه‌ای از تیم مذاکره کننده هسته‌ای حمایت کرد.

متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

به ایستگاه پایان مذاکرات هسته‌ای نزدیک شدیم، جایی که جمهوری اسلامی ایران با کشورهای 5+1 دور یک میز نشسته‌اند تا پس از 10 سال بتوانند به نتیجه‌ای برسند، پایانی که هر دو طرف را راضی کند. مذاکراتی که در طی این چند سال فراز و فرودهای فراوانی داشته و امروز بعد یک سال از توافق موقت ژنو قرار است توافقی بلند مدت امضا شود. توافقی که از دید ما باید خوب باشد و مسوولان نیز قول همین را داده‌اند و به طور قطع عدم توافق، بهتر از توافق بد است. این اطمینان را داریم که فرزندان انقلاب همین موضوع را در دستور کار قرار داده اند.

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور (دفتر تحکیم وحدت)، جهت تنویر افکار عمومی و همچنین حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای، شاخصه‌های یک توافق خوب را می‌شمارد:

1- دستاوردهای هسته‌ای که با زحمات فراوان دانشمندان و شهادت چند نفر از آنان بدست آمده است، حفظ شود، روند تحقیق و توسعه ادامه پیدا کند و نیازهای کشور در حوزه ی پزشکی و تولید برق تامین شود.

2- همانگونه که طرف ایرانی به تعهدات خود بر مبنای توافقنامه ژنو پایبند بوده و این امر را بر پایه اعتقادات دینی خود انجام می‌دهند، این انتظار می‌رود که طرف غربی هم به تمام تعهدات خود که لغو یک جای همه تحریم‌هاست عمل کند. چرا که همه اعضای دائم شورای امنیت در این مذاکرات حضور دارند و باید بلافاصله بعد از توافق احتمالی، تمام تحریم های شورای امنیت را لغوکنند، از طرفی دولت آمریکا یکی از طرفهای اصلی مذاکرات است توانایی لغو تحریم‌های دولت و کنگره آمریکا را دارد و از آنجایی که خانم اشتون به نمایندگی از اتحادیه اروپا در مذاکرات حضور دارد لغو تحریم های اتحادیه اروپا نیز امکان پذیر است.

3- در این توافق نیاز به حضور داوری که مورد وثوق طرفین است می‌باشد این داور باید ضامن اجرای توافقات دو طرف باشد. در توافق ژنو کمیسیونی که این داوری را پیگیری می‌کرد شامل  کشورهای 5+1 و ایران بود که واضح است ترکیب این  کمیسیون به هیچ وجه نمی تواند برای طرف غربی الزام‌آور باشد.

4- جمهوری اسلامی ایران تجربه یک دوره اعتماد سازی برای کشورهای غربی را در سال های 82 و 83 دارد و در مقابل کشورهای غربی هیچکدام از تعهدادتشان را انجام ندادند. به همین دلیل کار عاقلانه این است که اقدامات ایرانی به صورت گام به گام، همزمان با طرف غربی صورت بگیرد و در ازای محقق شدن هر یک از تعهدات طرف غربی، دولت ایران هم یکی از تعهدات خود را اجرایی کند.

 در پایان دفتر تحکیم  وحدت به نمایندگی از جنبش دانشجویی ایران و همچنین ملت شریف ایران اسلامی اعلام می‌دارد که گره زدن مسائل و مشکلات اقتصادی مردم با مقوله تحریم راهبردی اشتباه غیر منطقی است. در صورت عدم نتیجه در توافقات، طرف ایرانی چیزی را از دست نداده است و اتفاقا به تجربیات گرانبهای آن افزوده شده است. ما آماده‌ایم با پیگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اتکا به درون خود تمامی تحریم‌های ظالمانه را بی‌اثر کنیم و اتفاقا از این تهدید به عنوان فرصتی گرانبها استفاده نماییم تا استقلال خود را بیشتر از پیش تثبیت نماییم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار