همزمان با سومین روز از برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم ، کیف ، کفش و صنایع وابسته، وزیر صنعت ، معدن و تجارت و همچنین معاونان این وزارتخانه از این نمایشگاه بازدید کردند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ستاد خبری اولین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم ، کیف ، کفش و صنایع وابسته ؛ آقای مهندس نعمت زاده ضمن بازدید از سالن ها و غرفه های نمایشگاهی در جریان پیشرفت های این صنعت قرار گرفت. تولید کنندگان و عرضه کنندگان صنعت چرم کشور هم با دیدن وزیر صنعت، مسائل و مشکلات پیش پای این صنعت باسابقه را با وزیر در جریان قرار دادند.

گفتنی است طی سه روز گذشته هیئت های بازرگانی ، تجاری و سرمایه گذاری کشورهای ایتالیا،  ترکیه و کویت با حضوردر محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران از سالن ها و غرفه های نمایشگاهی ، بازدید کردند.

 این هیئت های خارجی در حاشیه بازدید از نمایشگاه، با تولید کنندگان، تجار، بازرگانان و انجمن های تولیدی ایرانی گفت وگو کردند و وارد مذاکرات تجاری شدند. 

در اولین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم ، کیف ، کفش و صنایع وابسته؛ بیش از 135 شرکت داخلی و خارجی، جدید ترین و نوین ترین دستاوردها ، تولیدات و صنایع و تجهیزات حوزه صنعت چرم را ارائه و در معرض دید علاقمندان قرار داده اند. 

در اولین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم ، کیف ، کفش و صنایع وابسته علاوه بر تولید کنندگان داخلی ، شرکت ها و تولیدکنندگان برخی کشورها ، از جمله شرکت هائی از کشورهای ایتالیا، ترکیه ، چین ، عراق ، آلمان و فرانسه حضور و مشارکت داشته دارند .

در این نمایشگاه ؛ انواع محصولات و تولیدات چرمی شامل کیف های مختلف اداری ، زنانه ، مردانه ، اوناع کفش های چرمی مردانه و زناه ، محصولات لایه چرمی، انواع لباس های چرمی ، انواع چرم گاوی ،چرم اشبالت، چرم میشی، چرم گوسفندی، چرم بزی، چرم مصنوعی، انواع دستگاههای لیزری، دستگاه پرس،دستگاههای جین زن، انواع ماشین های دوخت و دیگر صنایع و تجهیزات ارائه و به نمایش عموم گذاشته شده است.

چرم از گذشته در جهان جزو کالاهای لوکس محسوب می‌شد و کماکان هم برندها و نام‌های بزرگ برای تولیدات خود از چرم استفاده می‌کنند. ایران با پیشینه سه‌ هزارساله، اولین و قدیمی‌ترین تولیدکننده چرم جهان است.

آثار باستانی به یادگارمانده از دوران پیش از میلاد نشان می‌دهد که ایرانیان حدود 1500 سال قبل از میلاد از پوست برای تهیه لباس، کفش و جنگ افزار استفاده می‌کردند. اولین کارخانه چرم‌سازی ایران در سال 1312 در همدان و دومین کارخانه در سال 1314 در تبریز تأسیس شد.

در این میان کشوری که صنعت چرم را به رونق و شهرت جهانی رساند کشور ایتالیا با تولید و صادرات محصولات متنوع از پوست‌های مختلف بود. البته امروز هم ایران هم جزو ۳ کشور اصلی درتولید پوست و صادرکننده محصولات نیم ساخته است. کشورمان یکی از بزرگترین تامین‌کننده‌های صنعت دباغی در جهان در بحث چرم سبک محسوب می شود.

البته صنعت چرم سازی سبک در ایران متاسفانه بسیار اندک است و از آنجایی که میزان پوست استحصالی بسیار بالاست و میزان مصرف داخلی تنها امکان جذب ۱۰ تا ۱۵ درصد مقدار پوست موجود در بازار داخلی را دارد، لذا مازاد آن بصورت نیمه ساخته شده صادر می شود.

در این راستا، چیزی در حدود ۸۵ درصد از کل میزان صادرات پوست ما به صورت سالامبور و وتبلو که محصول نیم ساخته هستند صادر می‌شود.میزان ارزآوری این محصول سالانه حدود 200 میلیون دلار است متاسفانه در حال حاضر این صنعت کشورمان با مشکلات بسیار عدیده مواجه شده است و تنها چند کارخانه تولید چرم وجود دارد که متاسفانه تجهیزات و دستگاههای تولید شان نیز مستهلک شده است .

انتهای پیام/
 

برچسب ها: چرم ، نمایشگاه ، صنعت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار