به کمک نانو حامل‌های جدید ای ام دی چشمی بهبودی کامل یافت

بیش از 5 درصد از داروی موجود در قطره‌های چشمی به درون چشم نفوذ کرده و باقی آن توسط اشک چشم شسته می‌شود.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران انگلیسی با استفاده از نانوذرات موفق به تولید نانوحاملی برای بهبود یکی از بیماری‌های خطرناک چشم موسوم به ADM شدند.

تیم تحقیق می گویند این بیماری سالانه بینایی بسیاری از افراد کهنسال را در سراسر جهان تهدید می‌کند.

یتالی خوتورینانسکی از دانشگاه ریدینگ موفق به ارائه روشی شده‌است که با استفاده از آن می‌توان قطره‌های چشمی کاراتر تولید کرد.

این پژوهشگر هم چنین افزودند نانوذراتی تولید کرده است که به قرنیه متصل شده و مدتی روی آن باقی می‌ماند. داروی موجود در این نانوذرات می‌تواند به آرامی رهاسازی شود و اثربخشی بیشتری داشته باشد. 
 
هیچ راه درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و داروهای فعلی به‌صورت قطره چشم هستند.

خوتورینانسکی می‌گوید: درمان اختلالات بینایی کاری چالش برانگیز است. قرنیه چشم ما لایه محافظی دارد که چشم را از گزند میکروب‌ها مصون می‌دارد. این لایه می‌تواند به‌عنوان سدی در برابر دارو عمل کند. طی سال‌های اخیر، از نانوحامل‌ها برای حل این مشکل استفاده کرده‌اند.

هرچند مکانیسم عملکرد این نانوحامل‌ها چندان شفاف نیست. ما در این پروژه موفق به ارائه راهبردی برای ساخت نانوحاملی شدیم که می‌تواند اثربخشی دارو را روی بیماری‌هایی نظیر AMD افزایش ‌دهد. 
 
در این پروژه محققان عملکرد قرنیه در مقابل ورود مولکول‌های کوچک و بزرگ را مورد بررسی قرار دادند و همچنین نشان دادند که درصورت آسیب دیدن چشم، این دارو می‌تواند وارد بدن شود. 
 
این گروه تحقیقاتی نانوذرات 21 تا 69 نانومتری را برای ساخت نانوحامل مورد استفاده قرار دادند و اثربخشی آن‌ها را از نقطه نظر نفوذ در قرنیه آزمودند.





انتهای پیام/
برچسب ها: نانو ، فناوری ، چشم ، قرنیه ، مولکول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار