
وی تصریح کرد: طعم و کیفیّت خوب محصولات تولیدی در کشاورزی ارگانیک را می توان بهانه ای برای طراحی بازار و تجارت دانست.
بایبوردی با اشاره به گوشه ای از مزایای این سیستم کشاورزی ادامه داد: تولید محصولات سالم و عاری از بقایا را باید از محسنات کشاورزی ارگانیک قلمداد کنیم.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ملموس شدن پایداری اقتصاد با در نظرگرفتن ارزش افزوده تولیدات در واحدهای تولیدی محصولات ارگانیک امری بدیهی است.
وی اظهار داشت: افزودنی ها و مواد اولیه مضر در صنایع غذایی از جانب فعّالان در این نوع کشاورزی منع شده است.