مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:از ابندای امسال تاکنون در استان 42 تن گوشت بوقلمون تولید شده است.

حسین رضازاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، افزود: هم اکنون دو واحد پرورش صنعتی بوقلمون در استان با ظرفیت چهار هزار و 500 قطعه در دوره فعال است.

وی اظهار داشت : سالانه 170 تن گوشت بوقلمون در استان تولید میشود که 55 تن صنعتی و مابقی سنتی است.

حسین زاده گفت: از محل تسهیلات طرح های توسعه کشاورزی دراستان برای پرورش بوقلمون 8 میلیارد و 500 میلیون ریال با ظرفیت 13 هزارو 500 قطعه در دوره به بانک های عامل معرفی شده است.

40 درصد گوشت بوقلمون لاشه ی قرمز و 60 درصد آن سفید است و از مزایای این گوشت می توان به کلسترول و چربی گوشت پایین، از نظر مواد مغذی غنی و مصرف آن برای افراد مسن و کودکان ،بیماران قلبی و مفیدبرای پوکی استخوان اشاره کرد.

انتهاي پيام/ش/ن

برچسب ها: بجنورد ، تولید ، گوشت ، بوقلمون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.