۱۰ ماه پس از جنایت فاش شد؛
توطئه همسر سوم برای قتل شوهر با آبمیوه سمی
حسین رضازاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، افزود: هم اکنون دو واحد پرورش صنعتی بوقلمون در استان با ظرفیت چهار هزار و 500 قطعه در دوره فعال است.
وی اظهار داشت : سالانه 170 تن گوشت بوقلمون در استان تولید میشود که 55 تن صنعتی و مابقی سنتی است.
حسین زاده گفت: از محل تسهیلات طرح های توسعه کشاورزی دراستان برای پرورش بوقلمون 8 میلیارد و 500 میلیون ریال با ظرفیت 13 هزارو 500 قطعه در دوره به بانک های عامل معرفی شده است.
40 درصد گوشت بوقلمون لاشه ی قرمز و 60 درصد آن سفید است و از مزایای این گوشت می توان به کلسترول و چربی گوشت پایین، از نظر مواد مغذی غنی و مصرف آن برای افراد مسن و کودکان ،بیماران قلبی و مفیدبرای پوکی استخوان اشاره کرد.
انتهاي پيام/ش/ن