ماده آلی که از لاشه مرغ خارج می شود محیط مناسبی برای گسترش این باکتری در چرخه غذایی ایجاد می کند.
این یافته ها بر اهمیت تمیز کردن مرتب سطوح در جریان آماده سازی غذا تاکید می کند.
محققان امیدوارند که نتیجه این مطالعه راه را برای کشف روش های جدید و موثرتر تمیز کردن سطوح آشپزخانه که موجب کاهش شیوع کمپیلوباکتر شود، فراهم سازد.
محققان با جمع آوری مایعات ناشی از یخ زدایی مرغ ها متوجه شدند که این مایعات به کمپیلوباکتر کمک می کند تا به سطوح آشپزخانه حمله کند و متعاقب آن نوار های زیستی تولید کنند.
نوارهای زیستی ساختارهای خاصی هستند که برخی باکتری ها بر روی سطوح تشکیل می دهند تا از خود در برابر تهدیدات محیطی محافظت کنند.
با وجود این که این باکتری بر اثر پختن از بین می رود اما حدود 500 هزار نفر در انگلیس هر سال با این باکتری مسموم می شوند.