قائم مقام تولیت عظمای آستان قدس رضوی گفت: در فلسفه شیعه قدرتمندترین اسلحه، منطق این مذهب است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،سید سعید عبدالحسینی در مراسم تجلیل از کتابداران و کتابخوانان نمونه آستان قدس رضوی که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار شد، افزود: قدرت شیعیان به منطق‌شان است نه به شمشیرشان و این تعیین کننده راه سعادت بشر است.

وی با بیان اینکه کتاب انتقال دهنده منطق شیعه به جهان بشریت است گفت: افتخار شیعیان واقعی به منطق‌شان است و این منطق از طریق کتاب قرآن و کتاب‌های علمای دینی قابل انتقال به سراسر جهان بشریت است.

عبدالحسینی با بیان اینکه دو نوع برخورد با مقوله کتاب وجود دارد، افزود: نخستین برخورد تلاش در جهت حفظ کتاب‌ها بویژه کتابهای ارزشمند علمای پیشین به عنوان پشتوانه رجوع علمی ماست زیرا بسیاری از این کتابها قابل برگشت نیست.

وی افزود: ارزش کتابهای پیشینیان بسیار بیشتر از جواهرات و ذخایر طبیعی یک کشور است لذا هر چقدر برای حفظ این کتابها هزینه شود، اسراف نیست.

عبدالحسینی اظهار داشت: حفظ کتابها بسیار ارزشمند است و ارزش کتاب و جایگاه آن قابل مقایسه با هیچ چیز دیگری نیست لذا کتابداران وظیفه دارند علاوه بر تلاش در جهت حفاظت از کتابها در بستر دسترسی همه مردم به آنها را فراهم کنند. عبدالحسینی اظهار کرد: حفاظت از آثار گرانبهای مکتوب به مثل حفظ پشتوانه قوی از یک منطق است تا بستر استفاده پژوهشگران و دیگر افراد از این آثار فراهم گردد.

وی گفت: استدلال هر فرد اعم از شیعه یا غیرشیعی باید پایه و اساس محکم داشته باشد که این پایه محکم کتاب است و محکم ترین استدلال و منطق شیعیان کتاب خدا و علمای دینی می باشد.

قائم مقام تولیت عظمای آستان قدس رضوی گفت: کتابخانه آستان قدس رضوی به عنوان یکی از بزرگترین کتابخانه های جهان اسلام باید بستر استفاده همه اقشار مردم را از منابع موجود فراهم کند که خوشبختانه در این راستا نسخه برداری الکترونیکی کتاب‌ها و منابع مکتوب در این کتابخانه آغاز شده است.

انتهای پیام/ب

برچسب ها: مشهد ، علم ، منطق ، سلاح ، شیعیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.